Politievaardigheidstrainingen

Welkom op de informatiepagina van Boertien Vergouwen Overduin voor Politie Nederland. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over de vaardigheidstrainingen die onder de mantelovereenkomst vallen en meer informatie over hoe u zich hiervoor kunt inschrijven.

Ons aanbod

Boertien Vergouwen Overduin verzorgt voor de Politie in Nederland vaardigheids-(soft skills-)trainingen op de volgende gebieden:

Persoonlijke Effectiviteit
Effectief communiceren
Adviesvaardigheden
Beïnvloedingsvaardigheden
Presentatievaardigheden
Mindfullness
Mediation in werksituaties
Creativiteit & Brainstormen
Didactische vaardigheden

Door te klikken op een van de onderstaande links komt u op de overzichtspagina terecht waar u meer informatie kunt vinden over deze vaardigheidstrainingen. U vindt hier de inhoud, het programma, de planning en de bijbehorende investering.

LET OP! De investering op onze website is exclusief de prijsafspraken die wij met de Politie hebben gemaakt. U kunt een investeringsoverzicht op maat opvragen via onze contactgegevens.

Individueel inschrijven

U kunt zich rechtstreeks via onze website voor een training en startmoment naar wens inschrijven. Voordat u zich individueel inschrijft is het noodzakelijk dat u een Studiefaciliteitenbesluit voor 100% vergoeding hebt ontvangen.

LET OP! Het is van belang dat u hierbij de volgende gegevens vermeldt in het veld “Betalingskenmerk”:

  • Het Team & eenheid waarvoor u werkzaam bent bij de Politie;
  • De KP en Code die vermeld staan op het Studiefaciliteitenbesluit;
  • Het Studiefaciliteit Besluitnummer dat op dit document vermeld staat.

Op deze manier kunnen wij uw inschrijving op de juiste manier verwerken.

In-company- en maatwerk-trajecten

Wanneer u een training wilt organiseren voor een grotere groep deelnemers of wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken voor een maatwerk-traject, dan kunt u direct contact opnemen met de HRO Specialist in uw eenheid.

Naast de opleidingen die zijn aanbesteed kunt u, indien gewenst, ook gebruik maken van ons verdere aanbod. Zie hiervoor de link www.bvo.nl. Hierbij geldt hetzelfde kortingspercentage.

Contact

Voor vragen waarop u het antwoord via onze website niet terugvindt, kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met onze adviseurs. Boertien Vergouwen Overduin is bereikbaar via het contactformulier en op 035 - 695 62 00, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?