Politievaardigheidstrainingen

Welkom op de informatiepagina van Boertien Vergouwen Overduin. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over de vaardigheidstrainingen uit ons aanbod en hoe u zich hiervoor kunt inschrijven.

Ons aanbod

BVO verzorgt voor de Politie in de Regio Zuid-West Nederland vaardigheids-(soft skills-)trainingen op de volgende gebieden:

Door te klikken op een van de bovenstaande links komt up de overzichtspagina terecht waar u meer informatie kunt vinden over onze vaardigheidstrainingen.

U vindt hier de inhoud, het programma, de planning en de bijbehorende investering.

LET OP! De investering op onze website is exclusief de prijsafspraken die wij met de Politie hebben gemaakt. U kunt een investeringsoverzicht op maat opvragen via onze contactgegevens.

Inschrijven

U kunt zich rechtstreeks via onze website voor een training en startmoment naar wens inschrijven.

LET OP!: Het is van belang dat u hierbij de volgende gegevens vermeldt in het veld: “Betalingskenmerk”:

  • De afdeling & regio waarvoor u werkzaam bent bij de Politie
  • De KP/Code die u heeft gekregen van de Politie*
  • Het Besluitnummer dat u heeft gekregen van de Politie

Op deze manier kunnen wij uw inschrijving op de juiste manier verwerken.

Contact

Voor vragen waarop u het antwoord via onze website niet terugvindt, kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met onze adviseurs. Boertien Vergouwen Overduin is bereikbaar via het contactformulier en op 035-695 62 00, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. U wordt op een prettige en deskundige manier geholpen.

*De KP/code en het besluitnummer kunt u opvragen via de Politie. Op het intranet van de Politie vindt u de juiste informatie terug. 

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?