Menu
BVO logo

Politievaardigheidstrainingen

Welkom op de informatiepagina van Boertien Vergouwen Overduin voor Politie Nederland. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over de vaardigheidstrainingen die onder de mantelovereenkomst vallen en meer informatie over hoe u zich hiervoor kunt inschrijven.

Ons aanbod

Boertien Vergouwen Overduin verzorgt voor de Politie in Nederland vaardigheids-(soft skills-)trainingen op de volgende gebieden:

Mediation in werksituaties
Creativiteit & Brainstormen
Didactische vaardigheden

Door te klikken op een van de onderstaande links komt u op de overzichtspagina terecht waar u meer informatie kunt vinden over deze vaardigheidstrainingen. U vindt hier de inhoud, het programma, de planning en de bijbehorende investering.

LET OP! De investering op onze website is exclusief de prijsafspraken die wij met de Politie hebben gemaakt. U kunt een investeringsoverzicht op maat opvragen via onze contactgegevens.

Individueel inschrijven

U kunt zich rechtstreeks via onze website voor een training en startmoment naar wens inschrijven. Voordat u zich inschrijft is het noodzakelijk, dat u een Studiefaciliteitenbesluit hebt ontvangen. Indien 100% vergoeding van Studiefaciliteiten is toegekend, dan zal de factuur via de Politie worden afgehandeld. Indien er sprake is van een eigen bijdrage, dan dient u zelf zorg te dragen voor de betaling van de factuur en kunt u de bijdrage van de Politie krijgen via declaratie in YouForce.

LET OP! Het is van belang dat u hierbij de volgende gegevens vermeldt in het veld “Betalingskenmerk”:

  • Het Team & eenheid waarvoor u werkzaam bent bij de Politie;
  • De KP en Code die vermeld staan op het Studiefaciliteitenbesluit;
  • Het Studiefaciliteit Besluitnummer dat op dit document vermeld staat.

Op deze manier kunnen wij uw inschrijving op de juiste manier verwerken.

In-company- en maatwerk-trajecten

Wanneer u een training wilt organiseren voor een grotere groep deelnemers of wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken voor een maatwerk-traject, dan kunt u direct contact opnemen met de HRO Specialist in uw eenheid.

Naast de opleidingen die zijn aanbesteed kunt u, indien gewenst, ook gebruik maken van ons verdere aanbod. Zie hiervoor de link www.bvo.nl. Hierbij geldt hetzelfde kortingspercentage.

Contact

Voor vragen waarop u het antwoord via onze website niet terugvindt, kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met onze adviseurs. Boertien Vergouwen Overduin is bereikbaar via het contactformulier en op 035 - 695 62 00, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?