Creativiteit en Resultaat

2 dagen - Ontwikkel een creatieve en ondernemende basishouding
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je op zoek naar een vernieuwende oplossing of aanpak? Wil je praktische problemen op een innovatieve manier benaderen? Elk vraagstuk heeft vele oplossingen, alleen zijn ze niet altijd en voor iedereen zichtbaar. In deze inspirerende training leer je creatieve oplossingen te zien en te gebruiken. De creatieve trainers geven je handvatten om een ondernemende basishouding te ontwikkelen. In deze training leer je creatief te denken en te beslissen, waardoor je problemen op een nieuwe manier aanpakt en oplost.

Jouw resultaat

 • Je ontwikkelt een creatieve basishouding
 • Je gebruikt creatieve oplossingen om je doelen te realiseren
 • Je kunt je creativiteit toepassen in je werksituatie
 • Je vergroot je creativiteit in situaties die om nieuwe ideeën vragen

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die creativiteit als een oplossing ziet om dagelijkse werkzaamheden anders aan te pakken. Je wilt die creativiteit gebruiken om je werk beter te doen.

Aanpak

Via inspirerende werkvormen ontdek je dat het mogelijk is om creatieve ideeën en oplossingen vanuit verrassende en onverwachte invalshoeken te krijgen. Je leert creativiteitsbevorderende technieken aan en gaat aan de slag met het omvormen van creatieve ideeën naar praktische acties. De training heeft een praktijkgerichte aanpak met aandacht voor persoonlijke technieken, het creatieve proces en het creëren van creatieve oplossingen. De trainer heeft hierbij speciaal aandacht voor de zaken die jou helpen om creativiteit in je werkomgeving toe te passen. Onderdeel van deze training is de Sharktank, een van onze serious games.

Serious game

Een serious game maakt je leerproces leuk, solide en effectief. Tijdens de game stap je in een uitdagende werkelijkheid, waarbij je leert door ervaren en doen.

Creatieve en innovatieve ideeën genereren die ook nog eens uitvoerbaar zijn? Dat kun je leren! Tijdens de Sharktank game werk je in teams samen om tot het beste idee van de dag te komen. Je leert om stapsgewijs de verschillende fases van het creatieve proces te doorlopen. Je zult merken dat daarbij jullie idee nog beter wordt, met als resultaat een succesvolle Sharktank.

Deze game zorgt ervoor dat je wordt uitgedaagd in je leerproces. Dankzij heldere feedback en terugblikken op wat er in de game is gebeurd, ontdek en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Je wordt ter plekke al creatiever.

Waardering

8,6

Gerelateerde trainingen

 • Training Creatief en Doelgericht Schrijven
 • Training Emotionele Intelligentie
 • Training Persoonlijke Effectiviteit
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Creativiteitstechnieken

 • Het 4-stappenmodel voor aanboren en benutten van creativiteit
 • Creatieve technieken
 • Kijken vanuit verrassende invalshoeken
 • Formuleren van inspirerende vraagstukken

Vertaling naar oplossingen

 • Ideeën omvormen tot oplossingen en acties
 • Creatief en doelmatig beslissen
 • Hoe krijg je je nieuwe oplossing en aanpak geaccepteerd?

Serious game

 • Sharktank
 • Genereren van innovatieve ideeën
 • Fases van creatieve proces

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Planning

 • 11 en 25 november 2019
 • 16 en 30 januari 2020
 • 13 en 27 maart 2020
 • 13 en 27 mei 2020
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.190,-
Trainingsmateriaal
€ 60,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.359,-


Locatie- en arrangementskosten
Boertien Vergouwen Overduin regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs
Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.

De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
8.6

Gemiddelde beoordeling training

Uit 17 ervaringen

8

Anoniem

ANONIEM

Op zondag 1 december 2013, 11:15 uur

De training was erg waardevol voor de aanpak van complexe problemen. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 9.

9

Review

ANONIEM

Op zondag 1 december 2013, 11:16 uur

Leuk, leerzaam, inspirerend. De trainer geef ik een 10. De organisatie waardeer ik met een 10. De accommodatie krijgt van mij een 9.

8

Review

ANONIEM

Op zondag 1 december 2013, 11:17 uur

Leuke training met praktijkvoorbeelden afgewisseld met een beetje theorie. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8.

7

Review

ANONIEM

Op zondag 1 december 2013, 11:17 uur

Leuke training om creatieve oplossingen te leren genereren. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 7.

10

Review

AFSHIN REZVANI

Op zondag 1 december 2013, 11:18 uur

Energiek. Anders. Treffend. Out of comfort zone. Dankbaar. De organisatie waardeer ik met een 10. De accommodatie krijgt van mij een 5.

8

Review

JANE SALOMONS

Op zondag 1 december 2013, 11:18 uur

Met behulp van een enthousiaste, kundige trainer en een leuke, heterogene groep ben ik erachter gekomen dat creativiteit echt te leren valt. De tools en oefeningen waren fun en verhelderend.

8

Review

ANONIEM

Op vrijdag 6 december 2013, 11:16 uur

Toepasbare training met positieve trainster die een scherpe blik heeft. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8.

9

Review

ANONIEM

Op vrijdag 6 december 2013, 11:19 uur

Prima training met goede feedback v.d. trainer. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 9.

8

Review

EDWIN SPRENGER DE ROVER

Op dinsdag 1 april 2014, 11:15 uur

Interessante training. Toepasbaar in praktijk. Veel ruimte voor overleg. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8.

9

Review

ANONIEM

Op zondag 6 april 2014, 11:14 uur

Goede training. Veel kans om eigen wensen in te vullen. Te oefenen opdrachten. De trainer geef ik een 10 .

9

Review

ANONIEM

Op dinsdag 16 december 2014, 12:46 uur

Deze training helpt mij in te zien dat ik niet de enige ben met dit vraagstuk. Feedback geeft mij goede handvaten voor verbetering.

9

Review

ANONIEM

Op dinsdag 16 december 2014, 12:47 uur

Prima training, goede mix van theorie en praktijkcases van de deelnemers. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 8.

8

Review

ANONIEM

Op dinsdag 16 december 2014, 12:47 uur

Veel persoonlijker dan verwacht, meer resultaat daardoor: effectiever/confrontatie :-). Meer gericht op mijn persoonlijke gedrag.

9

Review

ANONIEM

Op dinsdag 16 december 2014, 12:48 uur

Goede training. Was voor mij belangrijk om de puntjes weer eens op de 'i' te zetten. De trainer geef ik een 9.

9

Review

ANONIEM

Op dinsdag 16 december 2014, 15:02 uur

Inspirerend en zeer goed toepasbaar in de praktijk. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 9.

9

Review

ANONIEM

Op dinsdag 16 december 2014, 15:02 uur

Heel nuttig. Ik kijk anders naar creativiteit aan en kan daar mee spelen. Ben me bewust van mijn eigen kunnen en ga dit ook inzetten.

9

Review

MIRJAN FABRIE

Op dinsdag 16 december 2014, 15:03 uur

Zoals ik al aangaf, ging ik met een ander doel de training in. Gedurende de training werd het doel veel duidelijker maar ook veel persoonlijker. Creatief denken is niet de knip maar een verrijking voor jezelf in de manier van denken. Volg het schema :-).

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/teasers/afbeeldingen-mobile2.png?ext=.png

Trainers met gemiddelde waardering van 8,7


Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren.

 
Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren. Trainers van Boertien Vergouwen Overduin gaan namelijk nooit op de automatische piloot, maar spelen in op jouw persoonlijke leerbehoeften. Daarbij hanteren zij de allernieuwste, wetenschappelijk beproefde trainingstechnieken. Zo ervaar jij elke training als een training op maat.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/teasers/afbeeldingen-mobile2.png?ext=.png

Trainers met gemiddelde waardering van 8,7


Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren.

 
Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren. Trainers van Boertien Vergouwen Overduin gaan namelijk nooit op de automatische piloot, maar spelen in op jouw persoonlijke leerbehoeften. Daarbij hanteren zij de allernieuwste, wetenschappelijk beproefde trainingstechnieken. Zo ervaar jij elke training als een training op maat.
 

Innovatieve praktijkgerichte aanpak


Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Innovatieve praktijkgerichte aanpak


Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Persoonlijk opleidingsadvies?

Ben je niet zeker welke training het beste bij je past? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven.

Wij zijn nu ook in de avonduren bereikbaar! Op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
|
Of neem direct contact met ons op:

Of neem direct contact met ons op:
 035 - 6 956 200

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

 

Persoonlijk opleidingsadvies?

Ben je niet zeker welke training het beste bij je past? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven.

Wij zijn nu ook in de avonduren bereikbaar! Op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
|
Of neem direct contact met ons op:

Of neem direct contact met ons op:
 035 - 6 956 200

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!