Brochure downloaden

Taaltrainingen

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Taaltrainingen

Omdat organisaties steeds vaker internationaal werken, heb je niet meer genoeg aan beheersing van de Nederlandse taal alleen. Beheersing van een vreemde taal kan de internationale communicatie aanzienlijk verbeteren. Lees meer

Training

 • Basistraining Zakelijk Duits

  Na deze praktijkgerichte training gebruik jij met vertrouwen de Duitse taal in een professionele werkomgeving. Bekijk deze training op A2-niveau.

 • Business English-A

  In korte tijd breid je je Engelse woordenschat uit en leer je met meer zelfvertrouwen vloeiender zakelijk Engels te spreken. Bekijk de training.

 • Business English-B

  Deze praktijkgerichte training leert je vaardigheden als presenteren en het voeren van zakelijke onderhandelingen in het Engels. Bekijk de training.

 • English Writing Skills

  Met deze praktijkgerichte training fris je je kennis van de Engelse taal op en leer je snel en professioneel zakelijk te schrijven. Bekijk de training

 • Schrijfvaardigheid Nederlands voor Anderstaligen

  Tijdens deze training leer je correcte Nederlandse basisteksten schrijven en schrijf je teksten met meer zelfvertrouwen. Bekijk de training.

 • Zakelijk Nederlands voor Anderstaligen

  Na deze training ben je in staat met meer zelfvertrouwen zakelijk Nederlands te spreken waardoor je zelfverzekerder gesprekken kan voeren. Bekijk de training.

Trainingsprogramma

 • Correct Nederlands

  In deze training leer jij op een interactieve manier spel- en taalproblemen op te lossen, zodat je op de hoogte bent van veranderingen. Bekijk de training.

Taaltrainingen

Sprechen Sie Deutsch? Do you speak English? De tijd dat je als medewerker voldoende had aan kennis van de Nederlandse taal is voorbij. Organisaties werken steeds internationaler: leveranciers, klanten of eigen vestigingen bevinden zich in het buitenland. Contacten over de grens zijn aan de orde van de dag. Van medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij 'hun talen' spreken. Een taalcursus biedt daarbij uitkomst.

Maximale effectiviteit met een taaltraining Engels, Duits of Nederlands

De taalcursussen van Boertien Vergouwen Overduin zijn gericht op maximale effectiviteit; vanaf de eerste minuut van de training word je in de taal van jouw keuze 'ondergedompeld'. Bij de opzet en uitvoering van de training is jouw praktijksituatie het uitgangspunt, zodat je direct rendement van jouw training hebt.

Native speakers

De taaltrainingen Engels, Duits en Nederlands worden verzorgd door 'native speakers', zodat je zeker weet dat de kwaliteit van jouw training is gewaarborgd. Boertien Vergouwen Overduin hanteert het Europees Referentiekader (CEF) om de startniveaus/nulmetingen van de deelnemers in een taaltraining te bepalen. Met dit referentiekader bepaal jij zelf welk niveau het beste bij je past. 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren