Brochure downloaden

Carrière en Mobiliteit

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Carrière en Mobiliteit

Je bent al geruime tijd aan het werk en je hebt je in de loop van de jaren steeds verder ontwikkeld. Toch wil je meer, sneller, beter. Juist ook omdat de wereld om je heen in toenemende mate verandert. Je wilt klaar zijn voor die volgende stap in je carrière. Of je dat nu zelf besluit, of iemand anders je daartoe beweegt. Daarbij heb je keuzes te maken. Wil je weer aan de slag bij een organisatie? Of heb je nu dan toch besloten eindelijk werk te maken van je ambitie om te starten als zelfstandig ondernemer? Beide stappen zijn mogelijk, maar vragen natuurlijk wel de nodige voorbereiding.

Mobiliteitsprogramma


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.