Menu
BVO logo

Hoe kies jij de juiste training?

Over ons

Uit een aanbod zo ruim als het onze is het moeilijk kiezen. Daarom introduceren wij het Competentiemodel. Handig, want hiermee kun je in één oogopslag zien of een je met een training de competenties ontwikkelt die jij nodig hebt.

Oriënteer je met behulp van ons competentiemodel

Het is veel wat we jou te bieden hebben. Niet minder dan 200 trainingen, verdeeld over verschillende domeinen, en tal van Strategisch Leiderschapsprogramma’s. Je ambitie stuurt je wellicht al de juiste richting op, maar dan nog is het kiezen van de juiste training niet altijd makkelijk. Uiteraard staan onze ervaren opleidingsadviseurs altijd voor je klaar om je persoonlijk te adviseren, we bieden ook een extra keuzehulp: het Competentiemodel. Dit model beschrijft voor alle trainingen welke competenties je daarin ontwikkelt. Handig, want zo kun je in één oogopslag zien of die training bij jou past.

Welke competenties zijn belangrijk?

Het Competentiemodel is opgebouwd uit 22 competenties. Afhankelijk van je persoonlijke ambitie, selecteer je trainingen waarin gewerkt wordt aan competenties waarin je nog minder sterk bent. Uiteraard kun je ook voor de training kiezen waarin je juist werkt aan het verder ontwikkelen van de competenties waarin je al sterk bent, omdat je door wilt groeien naar een volgend niveau. In het model hebben we de competenties zo geordend dat ze naadloos aansluiten bij de 4 hoofddomeinen waarin we trainingen verzorgen:

  1. Persoonlijke Effectiviteit; competenties gericht op het persoonlijk functioneren
  2. Communicatie en Presentatie; competentie die betrekking heeft op de persoonlijke interactie met de ander.
  3. Leidinggeven en Management; kern is de competentie in jouw rol van leidinggevende en de hiërarchische positie naar medewerkers en team.
  4. Sales en Klantgerichtheid; heeft betrekking op competenties op het gebied van persoonlijke interactie in de klantgerichte rol naar de ander.

Aan hoeveel competenties wil jij werken?

Afhankelijk van het aantal trainingsdagen is het mogelijk om aan meer of minder competenties te werken. Zo werk je in de korte trainingen van 1 dag aan 3 verschillende competenties, om bij de Strategisch Leiderschapsprogramma’s te werken aan 6 competenties. 

Het competentiemodel van Boertien Vergouwen Overduin, klik op de afbeelding om te vergroten.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?