Brochure downloaden

Sales en Klantgerichtheid

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Sales en Klantgerichtheid

Commercieel succes behaal je door te werken vanuit persoonlijke overtuiging en kracht zodat je klanten zelfverzekerd kunt benaderen. Lees meer over sales trainingen en klantgerichtheid.

Training

 • Basistraining Adviesvaardigheden

  Wil jij adviezen geven die ook echt gehoord worden? Dan is het belangrijk dat je kunt balanceren tussen kennis en overtuigingskracht. Dat leer je in deze training:

 • Commercieel en Creatief Schrijven

  Leer je hoe je commercieel, creatief en overtuigend kunt schrijven zodat je de lezer aanspreekt en hem tot actie prikkelt. Bekijk de training.

 • Commercieel Onderhandelen en Beïnvloeden

  In korte tijd ontwikkel je vaardigheden om professioneel te onderhandelen en klanten te beïnvloeden om tot een win-winsituatie te komen. Bekijk de training

 • Commerciële Binnendienst

  In deze training leer je de essentiële vaardigheden om een professionele medewerker salessupport te worden. Bekijk deze praktijkgerichte training.

 • Commerciële Teksten Schrijven

  Reclamefolders, e-mails en offertes zijn het visitekaartje van het bedrijf. Schrijf jij regelmatig commerciële teksten en wil je ze nog overtuigender maken? Bekijk deze training:

 • Commerciële Vaardigheden voor Adviseurs

  Ben jij een deskundig adviseur en wil jij naast goed advies geven ook commerciële targets halen? Werk dan met verkooptechnieken aan je commerciële succes. Hiervoor is deze training:

 • Consultative Selling

  In deze training leer je om vanuit jouw persoonlijke kennis en kwaliteiten meer resultaat uit jouw klantrelatie te halen. Bekijk de training.

 • Klantgericht Denken en Handelen

  De perfecte training om inzicht te krijgen in jouw eigen effectiviteit en klantgerichtheid om de klant centraal te stellen. Bekijk de training.

 • Klantgericht Telefoneren

  Na deze training ben je in staat effectieve, klantgerichte telefoongesprekken te voeren en weet je hoe je de regie in een gesprek neemt. Bekijk de training.

 • Professionele Salesvaardigheden

  In deze training leer je een verkoopgesprek doorgronden, zodat jij je producten en diensten aantrekkelijk aan klanten kan verkopen. Bekijk de training.

 • Sales- en Accountmanagement

  Na deze praktijkgerichte training heb jij de relevante salesvaardigheden om op klantgerichte en professionele wijze te verkopen. Bekijk de training.

 • Starting Salesprofessional

  Ga jij als verkoper aan de slag? Wil je op een natuurlijke wijze omgaan met klanten en toch de koopsignalen herkennen die bijdragen aan jouw succes? Dan is dit de training voor jou:

 • Strategisch Accountmanagement

  Deze training leert je hoe je relaties met klanten opbouwt, behoudt en verdiept, zodat je zorgt voor een beter resultaat en meer sales. Bekijk de training.

 • Succesvol Pitchen

  Na deze training weet je hoe je de aandacht trekt en behoudt en ben je in staat jezelf te verkopen met een kort en krachtig verhaal. Bekijk de training.

 • Telefonisch Verkopen

  Verkoop jij diensten of producten per telefoon en wil je graag meer resultaat halen uit de gesprekken die je voert? In deze training leer je mensen overtuigen:

Trainingsprogramma

 • HBO Trainingsprogramma Effectiviteit voor Salesprofessionals

  Je tijd zo besteden dat je effectief resultaat haalt en je targets weet te overtreffen. Is het jouw ambitie om als salesprofessional nog succesvoller te worden? Dan is dit jouw programma:

 • HBO Trainingsprogramma Leidinggeven aan Sales- en Accountmanagement

  Wil jij de verkoop stimuleren en je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor salesmanagers.

 • HBO Trainingsprogramma Professioneel Relatie- en Accountmanagement

  Ga praktisch aan de slag met salesvaardigheden zoals overtuigen en beïnvloeden om succesvoller te verkopen. Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • HBO Trainingsprogramma Sales met Impact

  Ga aan de slag met commerciële vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. Bekijk het HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor startende salesprofessionals.

 • HBO Trainingsprogramma Vaardigheden voor de Salesprofessional

  Wil jij als salesprofessional sterke pitches kunnen geven? En wil je je commerciële talent soepel creatief leren inzetten om alle deals te winnen? Bekijk het programma:

Sales trainingen en Klantgerichtheid

Een goede verkoper is zeker geen 'harde schreeuwer', maar kan beter luisteren dan praten. Hij luistert naar de klant, vraagt door om er precies achter te komen wat de behoefte van de klant is en denkt mee met de klant. Hij beschikt over goede commerciële vaardigheden, waarmee hij probeert de klant te raken door het doorgronden van zijn visie, zijn ambitie, doelstellingen en zijn primaire proces. Door het lef te tonen om de vinger op de zere plek te leggen. En de intelligentie om daar met een passend aanbod op aan te sluiten.

Resultaat behalen vanuit overtuiging en kracht

Commercieel succes behaal je door te werken vanuit persoonlijke overtuiging en kracht. Overtuigd van de toegevoegde waarde van jouw organisatie en zijn aanbod, zodat je klanten zelfverzekerd en vanuit gelijkwaardigheid kunt helpen.

Een verkooptraining voor beginners en gevorderden

Sta je aan het begin van jouw verkoopcarrière? Of ben je een doorgewinterde en door de wol geverfde verkoper? Er zijn maar weinig natuurtalenten, die zonder training of begeleiding de top halen en ook voor echte salesprofessionals is het af en toe nuttig om weer eens de puntjes op de 'i' te zetten en de salesvaardigheden aan te scherpen. Boertien Vergouwen Overduin biedt je sales trainingen of een training klantgerichtheid waarbij jouw rendement voorop staat. Je merkt het effect van jouw training direct: je verkoopt meer en beter.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren