Menu
BVO logo

Groei verder met onze persoonlijke coaching

Compact, intensief of e-coaching? Kies jouw persoonlijke coachingstraject

Wil jij meer halen uit jezelf op persoonlijk of professioneel vlak? Beoog je een effectieve gedragsverandering, of wil je je vaardigheden beter leren inzetten? Ga dan voor het duurzame leereffect van persoonlijke coaching.

Coaching is altijd persoonlijk. Wat voor de een perfect werkt, werkt voor de ander niet of minder. Daarom kun je bij ons kiezen uit drie verschillende coachingstrajecten:

Persoonlijke Coaching Compact, Persoonlijke Coaching Intensief en Persoonlijke e-coaching.

Persoonlijke Coaching Compact
Wil je in korte tijd grote stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit traject iets voor jou. In slechts 3 een-op-een-gesprekken van 1,5 uur reflecteer je samen met je coach op jouw manier van handelen. Zo ontwikkel je snel meer inzicht in je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.
Liever maximale persoonlijke ondersteuning? Ga dan voor het intensieve traject van 5 een-op-een-gesprekken van 1,5 uur. Samen met je coach werk je je persoonlijke doelen verder uit, je koppelt deze aan je werk en reflecteert op je nieuwe manier van handelen. Je maakt grote stappen in je werk én privé.
Persoonlijke e-coaching
Liever digitaal? Dan is dit online traject de beste keuze voor jou. In plaats van face-2-face gesprekken, heb je via ons beveiligde platform meerdere korte contactmomenten met jouw coach. Met behulp van videoverbinding maar vooral ook met schriftelijke mailwisseling, helpt jouw e-coach je verder in jouw specifieke vragen. Online, net zo persoonlijk, én flexibel. Zodat je aan je coachvraag kunt werken wanneer het jou uitkomt.

Elk van deze drie trajecten kun je natuurlijk los volgen, maar in aanvulling op een training bieden ze je nog meer voordeel. De coach gaat dan namelijk verder waar de training is gestopt. Daarbij oefen je bijvoorbeeld niet alleen het nieuw aangeleerde gedrag, maar werk je ook gericht aan je interne blokkades. De coach gaat op een dieper niveau het gesprek met jou aan en werkt op een persoonlijk niveau met herhalingstechnieken. Zo bereik je een duurzaam leereffect. 

Een veranderende arbeidsmarkt, een groeiende belangstelling voor ontplooiing, het bieden van ontwikkelingsperspectief aan talent. Er is veel vraag naar goede coaches. Wie zich wil onderscheiden, verbetert zijn vaardigheden. En waar kun je beter leren coachen dan bij de uitvinders van het vak? Bij Boertien Vergouwen Overduin leren we je met een gerichte coaching training de coachingsvaardigheden die nodig zijn om boven je zelf uit te stijgen.
Leren coachen en beïnvloeden levert op
Effectief coachen en optimaal beïnvloeden zijn onmisbare vaardigheden voor leidinggevenden. Waarom? Daarmee haal je meer uit jezelf èn uit anderen. Je gaat bijvoorbeeld effectiever te werk, vergroot zo de invloed op je omgeving, stuurt medewerkers gerichter aan en brengt anderen in beweging.

Vergroot je impact met de Executive Masterprogramma Coaching en Beïnvloeding. Daarmee ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden op het hoogste niveau. Met ons masterprogramma groei je uit tot een leider die het beste uit zichzelf en zijn of haar team haalt.