Menu
BVO logo

Erkend trainingspartner

Over ons

Jouw erkend trainingspartner

Bij Boertien Vergouwen Overduin staan we voor de kwaliteit van onze trainingen. Vanzelfsprekend meten we die kwaliteit zelf via evaluaties na elke training, zowel bij onze deelnemers als bij onze opdrachtgevers. Maar ook vinden wij het belangrijk dat onze kwaliteit door externe organisaties wordt gecontroleerd en gewaardeerd.

KWALITEIT STAAT VOOROP

Cedeo-erkenning
Eens in de 2 jaar voert Cedeo een onafhankelijk, uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek uit. Uit deze onderzoeken komt steevast naar voren dat wij behoren tot de top van de Nederlandse trainingsbureaus. Wij beschikken ook dit jaar weer over de officiële Cedeoerkenning. Dat betekent dat we meer dan 80% tevredenheid scoren.

ISO 9001​
Boertien Vergouwen Overduin is ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor Boertien Vergouwen Overduin en wordt geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of Boertien Vergouwen Overduin voldoet aan de internationaal erkende eisen.

ISO 27001​
Boertien Vergouwen Overduin is ISO 27001 gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001 norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001 certificaat is voor Boertien Vergouwen Overduin van groot belang zodat Boertien Vergouwen Overduin docenten, studenten en partners inzien welk belang Boertien Vergouwen Overduin hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of Boertien Vergouwen Overduin voldoet aan de internationaal erkende eisen.

NRTO-lidmaatschap
Wij zijn medeoprichter van de VETRON, inmiddels opgenomen in de NRTO, de brancheorganisatie voor trainingsen opleidingsinstituten in Nederland. Vanzelfsprekend hebben wij het NRTOkeurmerk, dat staat voor de kwaliteit en professionaliteit van opleidingen en trainingen. Dit keurmerk garandeert dat wij transparant zijn over onze trainingen en dienstverlening, dat wij adequate dienstverlening bieden, professioneel omgaan met deelnemers en opdrachtgevers, deskundige medewerkers hebben en structureel de klanttevredenheid meten. Dankzij het NRTOkeurmerk weet je het dus zeker: je kiest voor een professionele en vertrouwde partij.

NOBCO
Voor onze trainingen die opleiden tot coach of je coachingsvaardigheden vergroten, werken we samen met de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Ook zijn de coaches die we inzetten aangesloten bij de NOBCO. Met onze ondersteuning voor het keurmerk werken we aan de ontwikkeling van coaching als beroep en leveren we een actieve bijdrage aan de bekendheid en beschikbaarheid van professionele coaching in Nederland.

NOBTRA
Wij leiden ook op tot professioneel trainer. Voor de trainingen waarin je de daarvoor benodigde vaardigheden vergroot, werken we samen met de NOBTRA (Nederlandse Orde voor Beroeps Trainers). Hierbij zijn ook de trainers aangesloten die wij inzetten. Sterker nog, onze vaste trainer Wim van Hout is vorig jaar tweede geworden in de NOBTRA Verkiezing Trainer van het Jaar. Dankzij onze samenwerking met NOBTRA dragen we bij aan het realiseren van het (doen) erkennen, toetsen en ontwikkelen, inspireren en binden van beroepstrainers.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?