• Home
  • Maak kennis met Perform magazine

Maak kennis met Perform magazine

Lees en beleef wat wij voor jou kunnen betekenen

Het beste halen uit jou en jouw organisatie. Daar gaan wij voor, dat is onze missie, ons vak. Hoe we dat precies doen, kun je vanaf nu drie keer per jaar lezen in Perform. Een splinternieuw magazine boordevol interviews, columns, achtergrondverhalen, actualiteiten, een trainingskalender en allerlei interessante weetjes over het trainingsvak. Kleurrijk, toegankelijk en altijd scherp op de inhoud. Eigenlijk precies zoals wij zelf zijn. Je bent wat je doet. Perform: een must voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Voor jezelf of voor je organisatie. Lees het, beleef het.

Nieuwsgierig naar Perform?

Blader dan eens door onze eerste editie. Wil je het magazine liever thuis op de mat ontvangen? Meld je hier aan en ontvang Perform gratis 3x per jaar in de brievenbus. 
 

 

Highlights editie #1 -Samenwerken
 
  • Lees het mooie dubbelinterview met Jeanine van Es, Human Rescourses Adviseur bij VGZ, en Bas Rozendaal, onze Projectleider. Zij vertellen over het succesvolle opleidingstraject dat zij samen hebben ontwikkeld bij VGZ, een van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.
  • Mis vooral ook het artikel over Learning Agility niet. Hierin vertellen wij je hoe je als HR-professional inzicht krijgt in de wendbaarheid van medewerkers.
  • En heel inspirerend: het tomeloze doorzettingsvermogen van voormalig hockeyinternational Kim Lammers.

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren