Hij is er, de nieuwe Perform!

Het beste halen uit jou en jouw organisatie. Daar gaan wij voor, dat is onze missie en ons vak. Hoe we dat precies doen, kun je twee keer per jaar lezen in Perform.

Perform magazine is een magazine boordevol interviews, columns, achtergrondverhalen, actualiteiten, een trainingskalender en allerlei interessante weetjes over het trainingsvak. Kleurrijk, toegankelijk en altijd scherp op de inhoud. Wil je Perform liever thuis ontvangen? Meld je hier aan en ontvang Perform gratis twee keer per jaar in de brievenbus.

Lerend vermogen
De nieuwe Perform staat in het teken van lerend vermogen. Als COVID-19 behalve ellende ook één inzicht heeft gebracht, dan is het wel dat continu leren geen motto meer is maar een must. Juist nu is het belangrijk om snel nieuwe dingen te leren.

Of dat nu gaat om werken op afstand of het ontwikkelen van andere vaardigheden die je vandaag en in de nabije toekomst nodig hebt. Voor jezelf en voor je organisatie. Hoe haal je het beste uit je lerend vermogen? Dat en meer lees je in deze vijfde editie.

Highlights editie #5
Bekijk het magazine

 • Studiecentrum Rechtspleging (SSR) gunt BVO een nieuw opleidingstraject. “We hebben een ongekende wil om er samen een succes van te maken, met of zonder corona.” Lees het boeiende interview met o.a. Inge Calker, senior adviseur Leren en Ontwikkelen bij SSR en Eva van de Laar, programmamanager bij BVO.
 • “Verbondenheid op afstand is vertrouwen in elkaars leervermogen.” Robin, jouw virtuele HR-sparringpartner, reflecteert op wat je leert van thuiswerken. Resultaatgericht blijven vanaf de laptop aan de keukentafel. Robin gelooft erin, directeur Duco wat minder…
 • Hoe makkelijk pik jij nieuwe kennis en vaardigheden op? Raak jij in paniek van problemen of loop je juist warm voor het bedenken van creatieve oplossingen? Doe de zelftest. Zo ontdek je wat je al heel goed kunt, maar ook waar je ontwikkelpunten liggen.

Highlights editie #4
Bekijk het magazine

 • One size fits all? Nee, daar geloven we niet in bij teamontwikkeling. Wel herkennen we in de praktijk van onze klanten een aantal veelvoorkomende situaties. Die delen we graag met je. Zo maak je meteen kennis met onze aanpak.
 • O jee, teamtrouble! “Achter elke vraag om een teamuitje schuilt meestal een heel andere vraag. Een veel dieperliggende…” Robin, jouw virtuele HR-sparringpartner, schrijft erover in haar nieuwe blog. 
 • Blockchain, artificial intelligence, big data. Digitale innovatie is een feit binnen de financiële sector. Rabobank neemt Salta Group, waaronder Boertien Vergouwen Overduin, in de arm voor een speciaal opleidingstraject voor medewerkers. Lees het stakeholdersinterview. 

Highlights editie #3
Bekijk het magazine

 • Go go go…! Jonge talenten zoeken hun grenzen op tijdens onze inspirerende samenwerking met Inter Company Association (ICA). Lees erover in het interview met onder anderen Larissa Schippers, bestuurslid ICA, en Anja Goedkoop, programmamanager bij Boertien Vergouwen Overduin.
 • “Een zelfverzekerde, optimistische generatie die gewend is haar zin te krijgen. Stelletje narcisten... Trainer Joris Leijtens onderzoekt de clichés en feiten rondom het generatieconflict tussen X en Y.  
 • Passie en discipline zijn key. Trainer, coach en drievoudig Europees karatekampioen Jerry Smit geeft zijn spannende visie op talentontwikkeling.

Highlights editie #2
Bekijk het magazine

 • Lees het dubbelinterview met Majoor Wim Janse, procesmanager bij Defensie en Selma Dag, projectcoördinator bij Boertien Vergouwen Overduin. Zij vertellen over het succesvolle opleidingstraject dat we in co-creatie hebben ontwikkeld.
 • Leren, doorzetten, incasseren en groei. Hester Heemskerk, HR Lead Research bij farmaceutisch multinational Johnson&Johnson, deelt haar inspirerende visie met jou.
 • Moeilijke business case kraken? Ontdek hoe de trainees van supermarktgigant Ahold Dehaize dat binnen 24 uur voor elkaar krijgen.

Highlights editie #1
Bekijk het magazine

 • Lees het mooie dubbelinterview met Jeanine van Es, Human Rescourses Adviseur bij VGZ, en Bas Rozendaal, onze Projectleider. Zij vertellen over het succesvolle opleidingstraject dat zij samen hebben ontwikkeld bij VGZ, een van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.
 • Mis vooral ook het artikel over Learning Agility niet. Hierin vertellen wij je hoe je als HR-professional inzicht krijgt in de wendbaarheid van medewerkers.
 • En heel inspirerend: het tomeloze doorzettingsvermogen van voormalig hockeyinternational Kim Lammers.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?