Brochure downloaden

Coachen

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Coachen

Als beginnend of ervaren coach leer je met deze trainingen jouw coachingsskills te verbeteren en meer inzicht te krijgen in je eigen stijl van coaching. Lees meer

Training

 • Coachingsvaardigheden

  Tijdens deze training krijg je inzicht in het doel van coachen en ga je aan de slag met vaardigheden, zodat jij effectiever leert coachen. Bekijk de training.

 • Provocatief Coachen

  Na deze praktijkgerichte training ben jij in staat op een humoristische en relativerende manier mensen te coachen en te begeleiden. Bekijk de training.

Leergang

 • Leergang Loopbaancoach

  Wil jij mensen echt verder helpen bij hun loopbaanvragen? Ervoor zorgen dat zij hun loopbaan kiezen met hun hoofd én hart? Dan is dit jouw training:

 • Leergang Professioneel Coach

Trainingen Coaching

Wil je jouw coachingsvaardigheden (verder) ontwikkelen en leren hoe je jouw medewerkers kunt stimuleren het maximale uit zichzelf te halen? Dan heeft Boertien Vergouwen Overduin een passende cursus coaching voor je.

Vaardigheden van de succesvolle coach

Als coach inspireer en ondersteun je anderen bij het behalen van hun doelen. Je kunt goed luisteren en je goed inleven in jouw gesprekspartner. Ook kun je goed feedback geven en ontvangen. Verder ga je doelgericht te werk en formuleer je de doelen SMART, in samenspraak met de gecoachte. Deze en andere coachingsvaardigheden kun je in een training coaching van Boertien Vergouwen Overduin ontwikkelen.

Een cursus coaching voor de beginnende en ervaren coach

Boertien Vergouwen Overduin biedt zowel trainingen voor beginnende als meer gevorderde coaches aan. Beginnende coaches leren wat het doel van coaching is en hoe coaching werkt. Ervaren coaches kunnen hun coachingsvaardigheden verder ontwikkelen in een van de cursussen voor gevorderden, bijvoorbeeld op het gebied van Voice Dialogue of Transactionele Analyse.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren