Growth Mindset

Het lerende vermogen vergroten. Dat is dé uitdaging voor organisaties die wendbaar willen blijven in deze snel veranderende tijd. De motor achter het lerende vermogen is de Growth Mindset. Bij Boertien Vergouwen Overduin weten we dat mensen nieuwe vaardigheden moeten leren, maar ook dat organisaties een shift moeten maken die continu stimuleert. Daarom hebben we een mooi aanbod trainingen Growth Mindset en bieden we maatwerk aan voor organisaties.

Haal meer uit jezelf met feedback van anderen

Natuurlijk, je verstaat je vak. Je weet heel goed wat je doet, maar nu vertelt je collega je ineens dat het anders kan. Sneller, beter. En eigenlijk heeft zij ook wel gelijk. Wil jij in het nieuwe jaar constructief leren omgaan met feedback van anderen en zo meer uit jezelf halen? Volg dan onze gratis e-module Growth Mindset via onze partner Online Academy.

Growth mindset: de noodzaak van morgen

Je ziet het, je merkt het: ons werk verandert. Door de digitalisering en robotisering verdwijnen veel banen, maar komen er ook nieuwe banen bij. Mensen zullen dus nieuwe vaardigheden moeten leren. Deze ontwikkeling vraagt echter ook wat van organisaties. Willen zij klaar zijn voor de uitdagingen van morgen, dan zullen zij vandaag een shift moeten maken naar een mindset die iedere dag leren en verbeteren stimuleert: de Growth Mindset.

Naar een Growth Mindset-organisatiecultuur: hoe doe je dat?

Het lerende vermogen vergroten. Dat is in deze tijd van snelle verandering dé uitdaging voor organisaties die wendbaar willen blijven. Door te denken en handelen vanuit de overtuiging dat je elke dag beter kunt worden in wat je doet, halen mensen het beste uit zichzelf. In dit blog kijken we hoe organisaties kunnen bijdragen aan het creëren van een cultuur waarin leren de norm is.

Continu leren is relevanter dan ooit

Zijn medewerkers door Covid-19 en de lockdown anders gaan kijken naar nut en noodzaak van leren en opleiden? En zo ja, wat kunnen leidinggevenden daar dan van opsteken? Je leest het in het onderzoeksrapport van onze samenwerkingspartner Opleiding.nl.

We bieden verschillende trainingen aan op het gebied van de Growth Mindset. Hiermee haal je het beste uit jezelf én je organisatie. Ontdekken hoe de Growth Mindset bijdraagt aan een lerende organisatiecultuur? Of wil je juist je eigen Growth Mindset versterken om nog succesvoller te zijn in werk en privé? Bekijk de trainingen Growth Mindset Introductie – Practitioner en Master.

Growth Mindset - Introductie

Met de digitale revolutie veranderen werkzaamheden sneller dan ooit. Om als organisatie bij te blijven, moeten medewerkers zich snel kunnen aanpassen aan alle veranderende werkzaamheden. Dit vraagt om een lerende cultuur waarin mensen handelen vanuit een Growth Mindset. Met deze mindset concentreren zij zich op het continu verbeteren, ontwikkelen en veranderen om zo nog succesvoller te zijn. In deze training ontdek je hoe je een lerende cultuur stimuleert binnen je eigen organisatie.

Growth Mindset – Practitioner

Talenten en vaardigheden zorgen wel degelijk voor succes. Maar wist je ook dat je met de juiste mindset je volledige potentieel kunt ontwikkelen? In deze training leer je hoe krachtig jouw mindset is en hoe je deze kunt inzetten om je talenten en vaardigheden te vergroten. Je gaat aan de slag met het (h)erkennen van je Fixed Mindset, de mindset waarbij je ervan uitgaat dat talent is aangeboren. Je ontwikkelt vaardigheden om deze mindset om te buigen naar een Growth Mindset, waarin je ervan uitgaat dat talenten en vaardigheden met de juiste inzet ontwikkelbaar zijn. Je zult merken dat je je de Growth Mindset steeds meer eigen maakt en jezelf blijft stimuleren om te blijven groeien. Zo word je nog succesvoller in werk en privé.

Growth Mindset - Master

Het maximale uit jezelf halen? Dan is dit de juiste training voor jou. In deze interessante training leer je hoe je mindset kan bijdragen aan je succes. Je onderzoekt je eigen mindset grondig en brengt in kaart welke triggers ervoor zorgen dat je handelt vanuit een Fixed Mindset. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om je Fixed Mindset naar de achtergrond te bewegen, zodat je meer handelt vanuit een Growth Mindset. Zo stap je vaker uit je comfortzone en grijp je uitdagingen aan als leermomenten. Kortom, je leert optimaal balanceren tussen de Fixed en Growth Mindset. Je zult merken dat je jezelf zo altijd blijft ontwikkelen.