Menu
BVO logo

Growth Mindset

Haal meer uit jezelf met feedback van anderen
Natuurlijk, je verstaat je vak. Je weet heel goed wat je doet, maar nu vertelt je collega je ineens dat het anders kan. Sneller, beter. En eigenlijk heeft zij ook wel gelijk. Wil jij in het nieuwe jaar constructief leren omgaan met feedback van anderen en zo meer uit jezelf halen? Volg dan onze gratis e-module Growth Mindset via onze partner Online Academy.

Je ziet het, je merkt het: ons werk verandert. Door de digitalisering en robotisering verdwijnen veel banen, maar komen er ook nieuwe banen bij. Mensen zullen dus nieuwe vaardigheden moeten leren. Deze ontwikkeling vraagt echter ook wat van organisaties. Willen zij klaar zijn voor de uitdagingen van morgen, dan zullen zij vandaag een shift moeten maken naar een mindset die iedere dag leren en verbeteren stimuleert: de Growth Mindset.

Naar een Growth Mindset-organisatiecultuur: hoe doe je dat?

Het lerende vermogen vergroten. Dat is in deze tijd van snelle verandering dé uitdaging voor organisaties die wendbaar willen blijven. Door te denken en handelen vanuit de overtuiging dat je elke dag beter kunt worden in wat je doet, halen mensen het beste uit zichzelf. In dit blog kijken we hoe organisaties kunnen bijdragen aan het creëren van een cultuur waarin leren de norm is.

Zijn medewerkers door Covid-19 en de lockdown anders gaan kijken naar nut en noodzaak van leren en opleiden? En zo ja, wat kunnen leidinggevenden daar dan van opsteken? Je leest het in het onderzoeksrapport van onze samenwerkingspartner Opleiding.nl.

We bieden verschillende trainingen aan op het gebied van de Growth Mindset. Hiermee haal je het beste uit jezelf én je organisatie. Ontdekken hoe de Growth Mindset bijdraagt aan een lerende organisatiecultuur? Of wil je juist je eigen Growth Mindset versterken om nog succesvoller te zijn in werk en privé? Bekijk de trainingen Growth Mindset Introductie – Practitioner en Master.

Met de digitale revolutie veranderen werkzaamheden sneller dan ooit. Om als organisatie bij te blijven, moeten medewerkers zich snel kunnen aanpassen aan alle veranderende werkzaamheden. Dit vraagt om een lerende cultuur waarin mensen handelen vanuit een Growth Mindset. Met deze mindset concentreren zij zich op het continu verbeteren, ontwikkelen en veranderen om zo nog succesvoller te zijn. In deze training ontdek je hoe je een lerende cultuur stimuleert binnen je eigen organisatie.

Bewust handelen vanuit Growth Mindset

In deze training leer je hoe je mindset kan bijdragen aan je succes. Je onderzoekt je eigen mindset grondig en brengt in kaart welke triggers ervoor zorgen dat je handelt vanuit een Fixed Mindset. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om je Fixed Mindset naar de achtergrond te bewegen, zodat je meer handelt vanuit een Growth Mindset. Je leert hoe je de ultieme balans vindt in de Fixed en Growth Mindset. Je zult merken dat je jezelf blijft ontwikkelen!