Brochure downloaden

Projectmanagement

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens


Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Projectmanagement

Leer met deze trainingen hoe je alle uitgangspunten, methoden en technieken van projectmanagement direct kunt toepassen binnen jouw eigen werksituatie. Lees meer

Training

 • Planmatig Werken

  De training Planmatig Werken leert je planmatig invulling te geven aan jouw doelen en deze te vertalen in een uitvoeringsplan. Bekijk de training.

 • Projectassistent

  Tijdens deze training leer je hoe je een project coördineert en de voorgang ervan bewaakt en hoe je je communicatieve vaardigheden inzet. Bekijk de training.

 • Projectleiderschap

  Na deze training heb je inzicht in de houding die een projectmanager aan moet nemen en kan je je positioneren in het project. Bekijk de training.

 • Projectmanagement

  Deze training leert je vaardigheden voor effectief projectmanagement. Jij kunt projecten faseren en duidelijk een opdracht formuleren. Bekijk de training.

 • Projectmatig Werken

  Tijdens deze training leer je projecten plannen en organiseren en vergroot je jouw vaardigheden op het gebied van projectmatig werken. Bekijk de training.

 • Scrum Soft Skills

  Leer je communicatieve en sociale vaardigheden versterken om Scrum-projecten succesvoller te maken. Bekijk deze training met unieke HIP-aanpak.

Trainingsprogramma

 • Projectleiderschap

  Wil jij je managementvaardigheden in een kort programma stevig aanscherpen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma's voor projectmanagers.

Trainingen Projectmanagement

Wat is projectmatig werken nu eigenlijk? Wat is ervoor nodig om het project tot een succes te maken? Op deze en andere vragen krijg je het antwoord in een projectmanagement cursus van Boertien Vergouwen Overduin.

Projectmanagement cursus voor projectassistenten en projectleiders

Of je nu projectassistent of projectleider bent: Boertien Vergouwen Overduin heeft een passende projectmanagement cursus voor jou, zodat je elk project tot een succes kunt maken. Bekijk hieronder het totale aanbod.

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Onze website maakt gebruik van cookies.