Brochure downloaden

Projectmanagement

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Projectmanagement

Leer met deze trainingen hoe je alle uitgangspunten, methoden en technieken van projectmanagement direct kunt toepassen binnen jouw eigen werksituatie. Lees meer

Training

 • Effectief Werken in Agile Teams

  Meer zelfstandigheid, andere relaties. Werken in een agile team vraagt om nieuwe vaardigheden en rollen. Hoe je daar optimaal invulling aan geeft leer je in deze training:

 • Presenteren in Agile Teams

  Vind je het lastig om snel, duidelijk en met zelfvertrouwen korte presentaties te geven binnen jouw agile team? Dan is dit de training voor jou:

 • Projectmanagement

  Deze training leert je vaardigheden voor effectief projectmanagement. Jij kunt projecten faseren en duidelijk een opdracht formuleren. Bekijk de training.

 • Projectmatig Werken

  Tijdens deze training leer je projecten plannen en organiseren en vergroot je jouw vaardigheden op het gebied van projectmatig werken. Bekijk de training.

 • Skills voor Agile Teams

  Je werkt al langer met scrum, maar je wilt je communicatieve vaardigheden verbeteren om zo meer invloed te krijgen binnen die werkwijze? Bekijk deze training:

 • Vaardigheden van de Lean Manager

  Lean werken gaat niet alleen over beter werken, maar ook - en vooral - om van alle verbeteringen een routine te maken. Is dat jouw uitdaging? Dan is dit jouw training:

Trainingsprogramma

 • HBO Trainingsprogramma Projectleiderschap

  Wil jij je managementvaardigheden in een kort programma stevig aanscherpen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma's voor projectmanagers.

Trainingen Projectmanagement

Wat is projectmatig werken nu eigenlijk? Wat is ervoor nodig om het project tot een succes te maken? Op deze en andere vragen krijg je het antwoord in een projectmanagement cursus van Boertien Vergouwen Overduin.

Projectmanagement cursus voor projectassistenten en projectleiders

Of je nu projectassistent of projectleider bent: Boertien Vergouwen Overduin heeft een passende projectmanagement cursus voor jou, zodat je elk project tot een succes kunt maken. Bekijk hieronder het totale aanbod.

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren