Menu
BVO logo

Incompany en Maatwerk

Incompany en maatwerk

Door onze jarenlange ervaring weten wij: trainingen alleen bieden niet altijd de oplossing. Het is nu eenmaal niet zo dat alle organisatieproblemen verdwijnen doordat enkele medewerkers zich verder ontwikkelen. Problemen zijn soms ingewikkelder dan dat. Wij zien bijvoorbeeld dat processen, aansturing en cultuur vaak een belangrijke rol spelen. In zulke gevallen helpt alleen het allerbeste maatwerk.

Een maatwerkaanpak die écht werkt

Bij elk maatwerktraject zetten wij een breed palet aan kennis, interventies en werkvormen in. Zo maken we het verschil. Voor jou en jouw organisatie. Wij werken al jaren voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze opdrachtgevers zijn succesvolle spelers op het gebied van accountancy, het bank- en verzekeringswezen, consultancy, energie, ICT, industrie, non-profit, rijksoverheid, provincies en gemeenten, telecom, zakelijke dienstverlening, zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s) en de zorg. Voor hen ontwerpen wij maatwerk- en incompanytrajecten voor bijvoorbeeld leiderschap, management development, trainees en young potentials. Binnen die trajecten worden de trainingen gegeven in dagdelen van 3 uur. Dankzij onze ruime expertise staan wij altijd garant voor een optimale, resultaatgerichte maatwerkaanpak.

Efficiënt 4 stappenplan

Samen met jou organiseren wij een designsessie waarin we onze aanpak geheel afstemmen op jouw verwachtingen. Onze programmamanagers, trainers en accountmanagers werken daarbij altijd volgens een efficiënt 4 stappenplan:

Stap 1 Doel en resultaat

Je wilt resultaten boeken. Daarom formuleer je doelen. Voor jezelf, jouw medewerkers en jouw organisatie. Om die doelen te bereiken is vaak verandering en ontwikkeling nodig. Wij helpen je bij het opstellen van jouw doelstellingen en meten de resultaten nauwkeurig aan de hand van het evaluatiemodel van Donald Kirkpatrick.

Stap 2 Analyse

Wij brengen met jou de factoren in kaart die een succesvolle verandering binnen jouw bedrijf bevorderen en waarborgen. Denk aan de juiste hulpmiddelen, een werkomgeving die nieuw gedrag stimuleert, de gewenste kennis en stimulerend management en leiderschap.

Stap 3 Gedrag medewerkers

Menselijk gedrag speelt voor 25% een rol bij het oplossen van performanceproblemen. Daarom is het belangrijk om de invloed van dat gedrag goed te meten. Hiervoor bieden wij je onder andere onze handige talentscans.

Stap 4 Passende oplossing

Wat is nu de beste oplossing? Mogelijk is voor jouw medewerkers een intensieve meerdaagse training nodig of een 1-daagse verdiepingssessie met follow-up in de vorm van intervisie of supervisie. Ook valt te denken aan action learning of werkplekleren. Maar welke oplossing het ook wordt, wij gaan altijd voor het beste resultaat!

Resultaatgerichte leerinstrumenten

We hebben een grote diversiteit aan leerinstrumenten tot onze beschikking. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Wij ontzorgen en bieden nazorg

Tijdens onze maatwerktrajecten proberen we natuurlijk zo weinig mogelijk van jouw tijd te claimen. Daarom ontzorgen wij je met allerlei projectcoördinatiewerkzaamheden, zoals een vast aanspreekpunt en vast e-mailadres voor jouw medewerkers. We hechten er groot belang aan dat de projecten die we voor je uitvoeren helder, effectief en efficiënt verlopen. De grote projecten worden geleid door ervaren projectleiders. De kleinere projecten kennen bij ons een eigen  projectcoördinator, die dedicated voor jou aan de slag gaat. Wij willen graag dat alle interventies ook daadwerkelijk en zichtbaar bijdragen aan het gewenste resultaat. Evaluatie en nazorg zijn daarom een wezenlijk onderdeel van het project.

Contact

Heb je specifieke vragen over een incompany-of maatwerktraject? Dan kun je contact opnemen met een van onze consultants via 035 - 6 956 211.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is de Privacyverklaring van Boertien Vergouwen Overduin van toepassing.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?

Wij dragen bij aan het succes van organisaties

“De persoonlijke aanpak, in combinatie met het sterke beroep op de eigen verantwoordelijkheid, werkt heel erg goed.”

Patricia Dusseljee-Swijnenburg, HR Programma Manager Stork

 

“De plenaire workshop Self-awareness sloeg meteen al in als een bom.”

Bärbel Pieroth, adviseur Management Development en Organisatiecoach Spaarne Gasthuis

 

“Overtuigende adviezen, daar gaan ze voor bij de gemeente Venlo.” 

“Ambtenaren van de gemeente Zoetermeer pakken nu proactief te regie. Zij tonen eigenaarschap en blijven in balans.” 

“Door het MD-traject zien we dat managers nu meer samenwerken over de organisatieonderdelen heen.”

Luc Dahlmans, senior adviseur P&O en projectleider Gemeente Maastricht
 

“Het traject People Management heeft ons een boost gegeven. Onze managers weten beter wat van hen verwacht wordt.”

Jelderik Schutz, Manager Talent & Leadership Development, Schiphol Group
 

Zonder goede workshops en ondersteunende coaching was het ons niet gelukt om te zijn waar we nu staan.

Peter Augustinus, directeur IBK Groep