Menu
BVO logo

Laat je inspireren

Inspiratie

Blogs

Wil jij iets lezen met betrekking tot een training die je gaat volgen? Of is er misschien een onderwerp waar je graag meer over wil weten? Lees dan onze blogs – hapklare informatie over actuele onderwerpen.

Webinar

Kom meer te weten over boeiende thema’s met onze webinars. Wij nemen je mee in onderwerpen die belangrijk zijn voor je professionele ontwikkeling. Of die van je organisatie en medewerkers. Heb jij de live-uitzending van een van onze webinars gemist? Je kunt ze allemaal terugkijken. 

Whitepapers

Je verdiepen in onderwerpen die belangrijk zijn voor je eigen ontwikkeling. Of voor die van je organisatie en medewerkers. Dat doe je met onze whitepapers: inspirerende longreads over diverse onderwerpen. 

Podcasts

In de auto, terwijl je in de wachtrij staat of tijdens een work-out. Met een podcast kun je uitstekend multitasken. Wij belichten graag onderwerpen van verschillende kanten. En wat is daar een beter platform voor dan een podcast? 

Magazines

Onze magazines over verschillende thema's staan boordevol inspirerende interviews, achtergrondverhalen, actualiteiten en allerlei interessante weetjes. Perfect voor iedereen die graag de diepte in duikt over een bepaald onderwerp.