Brochure downloaden

Trainen en Opleiden

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainen en Opleiden

Vergroot je kennis over hoe mensen leren en hoe je verschillende werkvormen kunt toepassen om het beste uit jezelf en jouw deelnemers te halen. Lees meer

Training

 • Didactische Vaardigheden

  Ontdek hoe jij anderen kunt boeien en enthousiasmeren en hoe je het kwartje kan laten vallen. Bekijk de training als je regelmatig klanten of collega's traint.

 • Groepsdynamiek in Trainingen

  Tijdens deze training krijg je inzicht in groepsprocessen en de dynamiek in een trainingsgroep en leer je met een trainingsacteur. Bekijk de training.

 • Post HBO Train de Trainer

  De perfecte opleiding als jij van het trainersvak je beroep wilt maken. Deze Post HBO-opleiding is erkend door de NOBTRA. Bekijk de opleiding.

 • Professioneel Trainen

  Wil jij een (betere) trainer worden? Na deze training weet jij hoe je het beste je trainersvaardigheden inzet. Bekijk de training.

 • Starten als trainingsacteur

  Deze training biedt je alle basiskennis en -technieken van het trainingsacteren, zodat je vol vertrouwen in én uit jouw rol stapt. Bekijk de training.

 • Trainingsprogramma's Ontwikkelen

  Hoe vertaal je de vraag van een organisatie naar passende leerdoelen en werkvormen? Dat leer je in deze zeer effectieve training.

Trainen en Opleiden

Stilstand is achteruitgang. Om te overleven, is ontwikkeling dus een noodzaak. Investeren in de ontwikkeling van menselijk kapitaal gebeurt op grote schaal, maar er zijn ook investeringen nodig in de mensen die met de uitvoering hiervan belast zijn. Daarom biedt Boertien Vergouwen Overduin een uitgebreid en divers assortiment opleidingen op het gebied van opleiden en ontwikkelen.

Professioneel opleiden

Om anderen op te leiden, dien je niet alleen over gedegen vakkennis te beschikken, maar ook over goede didactische vaardigheden. Boertien Vergouwen Overduin biedt je opleidingen die je uitstekend voorbereiden op een rol als professioneel opleider. Hiermee leg je een stevige theoretische basis en maak je meteen kennis met de praktische aspecten van opleiden en ontwikkelen.

Trainersvaardigheden

Daarnaast biedt Boertien Vergouwen Overduin je een aantal uitgekiende programma's, waarin je direct op een zeer praktijkgerichte manier aan de slag gaat met jouw trainersvaardigheid. Hiermee ben je in staat vol zelfvertrouwen kennis over te dragen aan cursisten of studenten en hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren