Menu
BVO logo

BVO Lunch Learners

BVO Lunch Learners brengt je binnen een uur op de hoogte van de belangrijkste theorieën uit een internationale bestseller naar keuze. Het boek is van tevoren helemaal voor je uitgeplozen en je hoort tijdens de lezing alles wat je moet weten over de inhoud van het boek. En terwijl je die waardevolle kennis opdoet, geniet je van een heerlijke lunch. Zo leer je in korte tijd alle nodige ins en outs, raak je geïnspireerd en doe je direct ideeën op die je kan toepassen in je eigen praktijk. 

Waarom BVO Lunch Learners? 

  • Je krijgt waardevolle kennis aangereikt terwijl jij geniet van je lunch 
  • De inzichten zijn direct toe te passen in je eigen praktijk 
  • Je bespaart veel tijd en behaalt minstens hetzelfde resultaat 
  • Is goed te combineren met een van onze trainingen 
Lees de blog

Bekijk de lezingen 

BVO Lunch Learners heeft een gevarieerd aanbod van bekende managementboeken. Je kunt de lezingen fysiek of online volgen. Bekijk hieronder onze producten. 

Onze boeken uitgelicht

Dit is waarom BVO Lunch Learners werkt

BVO Lunch Learners is niet zomaar een boekbespreking! De lezingen zijn gestructureerd volgens de theorieën van spatial en meaningful learning. De kern van het boek wordt weergegeven in een visual of schema, zodat de stof beter blijft hangen. Daarnaast wordt de stof gekoppeld aan bestaande kennis, theorieën en praktijkvoorbeelden. Door de methode van BVO Lunch Learners blijft de stof misschien zelfs wel beter hangen dan wanneer je het boek zelf open zou slaan! In onze blog lees je meer over de theorieën achter BVO Lunch Learners. 

Advies nodig? 

Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven over BVO Lunch Learners, welk boek het beste bij jouw vraag past of hoe je BVO Lunch Learners kunt combineren met een training. Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. 

Ja, ik wil een afspraak maken