Menu
BVO logo

Praktische informatie

Over ons

Betaalbare kwaliteit en flexibiliteit in trainen

Aangezien wij deel uitmaken van NCOI Opleidingen, kunnen wij onze trainingen efficiënt organiseren op meerdere locaties in Nederland. Zo weten we topkwaliteit te combineren met maximale flexibiliteit, verschillende startmomenten per jaar en aantrekkelijke tarieven. Juist met die unieke combinatie onderscheiden wij ons.

Altijd een training bij jou in de buurt 

Wij zijn een landelijk opererend trainingsbureau met een groot aantal trainingslocaties. Deze plaatsen zie je aangegeven op de kaart. Bij iedere training wordt aangegeven in welke plaats, op welke dag of avond en op welk tijdstip je deze kunt volgen. Wij maken gebruik van uitstekende locaties, die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer. Handig, want zo is er dus altijd wel een training bij jou in de buurt.

Altijd actueel studiemateriaal

Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruikgemaakt van moderne onderwijsfaciliteiten. Wij voorzien je van diverse studiematerialen, zoals een trainingsmap, aanvullende literatuur en de online leeromgeving op e-Connect. De kwaliteit van het materiaal is essentieel voor de kwaliteit van de training. Daarom selecteren en ontwikkelen wij zelf het meest actuele studiemateriaal voor alle trainingen en opleidingen. Daarbij houden wij er natuurlijk rekening mee dat het voor jou direct toepasbaar moet zijn in jouw eigen praktijk.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?