Whitepapers: inspirerende longreads

Deskundig, diepgravend én leuk om te lezen

Trainen is ons vak, het zit in onze DNA. Wij hebben dan ook ruime expertise in huis op het gebied van actuele thema’s in de trainingswereld. Of het nu gaat over Learning Agility, Blended Learning of over de meest recente neurowetenschappelijke inzichten die het leren vergemakkelijken: wij delen onze kennis graag. Dat doen we via onze whitepapers. Die schrijven we speciaal voor jou en jouw organisatie.

Lees je ook mee?

Wil jij je verder verdiepen in de onderwerpen die belangrijk zijn voor je eigen professionele ontwikkeling of die van je medewerkers? Doe dan je voordeel met onze whitepapers. Deskundig, diepgravend en ook nog eens heel leuk om te lezen.

Hoe creëer je een lerende-organisatie-cultuur?
Hoe creëer je een lerende-organisatie-cultuur?
Een bedrijfscultuur waarin leren centraal staat is essentieel om als organisatie succesvol te blijven en te kunnen anticiperen op nieuwe uitdagingen en kansen. Maar hoe pak je dat precies aan? Dat lees je in onze whitepaper.
Meer informatie
Betere resultaten door effectiever samenwerken
Teamontwikkeling is hot en terecht. Een goede samenwerking leidt tot betere resultaten en verhoogt het engagement van medewerkers. Maar hoe pak je teamontwikkeling nu precies aan? Deze whitepaper biedt inzicht en praktische handvatten.
Meer informatie
Millennials aan je organisatie binden?
Ambitieus en nieuwsgierig zijn ze, maar ze hoppen ook van de ene naar de andere baan. Toch zijn millennials dé werknemers van vandaag en morgen. Hoe blijf je ze inspireren en hoe houd je ze binnen je organisatie? Dat lees je in onze whitepaper Millennials aan Zet.
Meer informatie
Whitepaper Learning Agility voor HR-managers
De wereld waarin we leven wordt steeds complexer en minder voorspelbaar. Hierdoor wordt een steeds groter beroep gedaan op het innovatie- en verandervermogen van mensen. Als HR-manager is het dan ook belangrijk om zicht te hebben op het leer- en veranderpotentieel van medewerkers. 
Meer informatie
Whitepaper Praktijkgericht Leiderschap
Manager, coach, ondernemer en leider. Als modern leidinggevende van een team of afdeling ben je het allemaal. Dat betekent dat je soepel moet kunnen schakelen van de ene naar de andere rol, al naar gelang de situatie dat vraagt. Hoe je dat doet? Je ontdekt het in onze whitepaper.
Meer informatie
Whitepaper Blended Learning
Blended Learning komt in wezen neer op het mengen van leervormen. E-learning, klassikale lessen, coaching of gewoon leren uit een boek. Maar het is dan wel de kunst om de perfecte blend samen te stellen. Zodat je een optimaal leerresultaat krijgt. Voor jou en jouw organisatie.
Meer informatie
Whitepaper Ons lerende brein
Je brein is een wonder. Laat je verwonderen. Maak kennis met recente inzichten uit de neurowetenschap en ontdek hoe je effectiever kunt leren – of anderen in jouw omgeving hierin kunt stimuleren. En ja, het is natuurlijk ook gewoon leuk om te weten hoe je lerende brein werkt.
Meer informatie
Whitepaper Waardendrives
Kun jij je persoonlijke waarden verbinden aan die van je organisatie? Kunnen jouw medewerkers dat? Uit onderzoek blijkt dat inzicht in organisatiewaarden leidt tot verandering die echt het verschil maakt. Ontdek waarom succesvolle verandering waardevast is. 
Meer informatie