Brochure downloaden

Personeel en Organisatie

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Personeel
en Organisatie

Als moderne P&O’er is jouw rol steeds meer een strategische. Hierbij sta je voor de grote uitdaging de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Lees meer

Training

 • Arbeids- en Sociaal Recht

  Na deze training beschik jij over toepasbare kennis op het gebied van arbeids- en sociaal recht en ben je op de hoogte van nieuwe regels. Bekijk de training.

 • Communicatie voor HR-professionals

  Na deze training bezit je de communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken om je werk succesvol en pragmatisch invulling te geven. Bekijk de training.

 • Praktisch Personeelsmanagement voor Managers

  In korte tijd leer je de belangrijkste vaardigheden voor een P&O-medewerker en doe je praktische kennis op van HRM-instrumenten. Bekijk de training.

 • Werving en Selectie

  Op efficiënte wijze een effectieve werving opstarten en op professionele wijze selectiegesprekken voeren. Hoe je dit doet? Leer het in deze training.

 • Ziekteverzuim en Re-integratie

  In deze training krijg je alle instrumenten aangereikt om op een professionele manier met ziekteverzuim en re-integratie om te gaan. Bekijk de training.

Trainingen Personeel en Organisatie

Ben je op zoek naar een cursus personeelszaken waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan de vragen waar jij als professioneel P&O’er tegenaan loopt? Dan is een van onze trainingen zeker interessant.

De moderne P&O’er

Vroeger hield personeelszaken zich vooral bezig met personeelsadministratie. Tegenwoordig is de rol van de afdeling P&O een strategische. De moderne P&O’er is verantwoordelijk voor de juiste persoon op de juiste plek.

Praktijkgerichte cursus personeelszaken

Jouw praktijk altijd centraal. Tijdens onze trainingen komen dan ook onderwerpen aan bod waar je in de praktijk mee te maken krijgt. Denk hierbij aan onderwerpen als werving en selectie, arbeidsrecht en verzuimbegeleiding.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren