Menu
BVO logo

Trainen is ons vak

Over ons

Trainen zit in ons DNA, in onze genen. Kies je voor ons, dan kies je voor de uitvinders van het vak. Zo’n 45 jaar geleden zijn we opgericht door pioniers André Boertien, Hinke Vergouwen en Boudewijn Overduin. Die uitvinders van toen, zijn we nu nog.

Met een training echt het verschil maken. Voor jezelf, voor je organisatie

Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland weten wij het als geen ander: het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Mensen die er als medewerker of ondernemer voor zorgen dat zij klanten beter bedienen, dat zij efficiënter met elkaar samenwerken en dat zij zich blijven door ontwikkelen.
Met onze trainingen spelen wij optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen. Zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie.

We blijven vernieuwen. Zo halen we eruit wat erin zit

Leerrendement en return on investment staan bij ons voorop. Want dat is onze voorwaarde: leren moet leiden tot resultaat. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijven wij het vak voortdurend vernieuwen. Dat doen wij door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken.

Daarbij zijn wij leidend met trainingen Persoonlijke EffectiviteitEffectief LeiderschapCommunicatie en PresentatieSales en Klantgerichtheid en Carrière en Mobiliteit. Zo bieden wij mensen en organisaties alle trainingen die nodig zijn voor het werk, zowel in de open lijn als incompany.

Gemiddeld een 8,6…

Onze unieke aanpak bewijst zich keer op keer. Niet alleen in het feit dat we jaarlijks veel trainingen verzorgen voor de top 500 van het bedrijfsleven en tal van  overheidsorganisaties, maar vooral ook in het aantoonbare resultaat van die trainingen. Onze deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

Welkom bij Boertien Vergouwen Overduin, leiders in trainingen.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?