Ontdek de nieuwe podcast van BVO: Lift up!

Welke kennis wil jij naar een hoger niveau tillen? Tijdens de Lift up! podcast kom je alles te weten over leren, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen met host Aleid Erbrink maak je kennis met diverse experts uit het veld. Stap mee de lift in en ga de hoogte (of diepte) in met actuele thema’s – van personal branding tot strategisch leiderschap. Met welke kennis stap jij uit op de top floor?

Blijf op de hoogte

Wil jij meer weten over aankomende podcasts, gasten en onderwerpen? Schrijf je dan in voor de Lift up! nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de podcast en ontvang de laatste afleveringen als eerste. Elke drie weken komt er een nieuwe aflevering online.

Een leven lang leren met host Aleid Erbrink

Aleid werkt al jaren als programmamanager, trainer en consultant bij BVO. In haar loopbaan stopt zij haar energie graag in het creëren van een meer lerende cultuur in organisaties. Met haar kennis en kunde zorgt ze bij Lift up! in elk gesprek voor nieuwe inspiratie en interessante perspectieven.

Leiderschap en vrouwen

In deze aflevering van Lift Up! zoomen we in op leiderschap en vrouwen. Julia Muller, programmamanager bij Stem op een Vrouw, vertelt je daar alles over. Hoe dragen vrouwen in leiderschapsposities bij aan de maatschappij van nu? En welke gelijkenissen zijn er met het bedrijfsleven? Luister nu en ontdek het zelf!

Meer informatie Direct beluisteren

Diversiteit en Inclusie 

In deze aflevering van Lift Up! gaat onze host Aleid Erbrink in gesprek met Pravini Baboeram, programmamanager bij ECHO, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid, over diversiteit en inclusie. Hoe gaat het in Nederlandse organisaties op dit vlak? En is in jouw bedrijf iedereen onderdeel van het spreekwoordelijke ‘feestcomité? Luister de aflevering nu! 

Meer informatie Direct beluisteren

Personal Power

In deze aflevering van Lift Up! gaat onze host Aleid Erbrink in gesprek met Jeroen Pater. Hij was op zoek naar meer zelfinzicht en vond dit in de training Personal Power van Boertien Vergouwen Overduin. Hoe heeft de training hem daarbij geholpen? Welke inzichten heeft hij opgedaan? Luister nu! 

Meer informatie Direct beluisteren

Zet de volgende stap!

Ben je geïnspireerd geraakt door Lift up! en wil je jouw nieuwe kennis graag in de praktijk brengen? Bekijk dan onze trainingen.

Bekijk onze trainingen