Menu
BVO logo

Lift Up! – Strategisch leiderschap en Birkman

In deze aflevering van Lift Up!: strategisch leiderschap

Als je écht impact wil maken als leider is het belangrijk om je kwaliteiten te kennen. In deze aflevering van Lift Up! vertelt Marcel van der Loo van Birkman Nederland hoe je inzicht in je kwaliteiten vergaart en hoe dit jou vooruit helpt als leider. Ook vertelt hij welke valkuilen jou kunnen remmen in je ontwikkeling en hoe je daar effectief mee omgaat. Luister de aflevering nu! 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over strategisch leiderschap. Taking the stage: Marcel van der Loo 

Marcel van der Loo is directeur bij Birkman Nederland. De Birkman-methode is een toonaangevend meetinstrument voor competenties en met de Nederlandse tak van Birkman helpt hij bedrijven en individuen om effectievere teams te bouwen, talent te ontwikkelen en beter werk te leveren. Daarnaast is hij ‘perceptuoloog’, onderwijskundige, schrijver, presentator en trainer. En daarnaast zelfs muzikaal: Marcel is namelijk ook nog eens gepassioneerd saxofonist. 

 

Meer leren over dit onderwerp? 

De Birkman-methode vormt de basis van een aantal van onze trainingen, zoals onze Strategisch Leiderschapsprogramma’s. Wil jij je als leider persoonlijk en professioneel ontwikkelen en de volgende carrièrestap maken? Onze Strategisch Leiderschapsprogramma’s zijn gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau.

Ontdek onze Strategisch Leiderschapsprogramma’s