Menu
BVO logo

Lift Up! - Diversiteit en inclusie

In de eerste aflevering staat het thema diversiteit en inclusie centraal. Hoe houden wij het beste rekening met elkaar? En hoe ga je het gesprek aan op de werkvloer rond dit thema? Zijn we bereid om kritisch naar onszelf te kijken? Of leggen we de verantwoordelijkheid liever bij een ander, uit angst om het verkeerd te doen? We bespreken het tijdens de nieuwe aflevering van Lift Up! 

Benieuwd geworden? Je kunt de eerste aflevering van Lift Up! hieronder beluisteren.Taking the stage: Pravini Baboeram 

In de allereerste aflevering van Lift Up! spreken we met Pravini Baboeram van ECHO, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid. Zij is programmamanager en praat graag over diversiteit en sociale rechtvaardigheid, omdat zij zelf ervaren heeft dat dit nog niet vanzelfsprekend is. Volgens haar is diversiteit een gegeven, maar inclusie nog niet. Daar moet verandering in komen. Zoals zij zelf zegt in de podcast: “Jouw perspectief is er één van de velen. We mogen best wat ownership voelen, want het gaat over ons allemaal.” 


Meer leren over dit onderwerp? 

Ben je geïnspireerd geraakt door de aflevering en wil je je verder ontwikkelen?  

Bekijk onze diversiteitstrainingen


Over Lift Up! 

Welke kennis wil jij naar een hoger niveau tillen? Tijdens de Lift Up! podcast kom je alles te weten over leren, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen met host Aleid Erbrink maak je kennis met diverse experts uit het veld. Stap mee de lift in en ga de hoogte (of diepte) in met actuele thema’s – van personal branding tot strategisch leiderschap. Met welke kennis stap jij uit op de top floor?