Menu
BVO logo

Lift Up! – Communicatie

In deze aflevering van Lift Up!: Communicatie

Communicatie is begrijpen en begrepen worden. Maar daarbij is er wel veel om rekening mee te houden, zoals je taalgebruik, je luistervaardigheden, je lichaamstaal en nog veel meer. Daarom duiken we in deze aflevering van Lift Up! in het thema communicatie. Spreker en presentator Cindy Pieterse vertelt over hoe veelzijdig communicatie is en waar je allemaal rekening mee kunt houden om effectief te communiceren. Bovendien vertelt ze waarom daarin vooral een grote rol weggelegd is voor taal. Ook vertelt ze het effect dat humor heeft op effectieve communicatie. Luister de aflevering en doe vandaag nog waardevolle tips en kennis op om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen. 
 
Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over communicatie!fotograaf: Ineke Oostveen          

Taking the stage: Cindy Pieterse

Communicatie is net zo veelzijdig als Cindy Pieterse zelf is. In haar hele loopbaan is communicatie de rode draad en ze heeft ervaring als dagvoorzitter, presentator, spreker, trouwambtenaar, theater en comedy. Ook werkt ze als redacteur voor een hoop televisie- en radioprogramma’s én is ze als columnist te horen geweest op een aantal landelijke radiostations. Communicatie is dus haar specialiteit, in welke vorm dan ook. 

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Wil jij jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze Training Effectief Communiceren in Eén Dag. Leer in deze korte, intensieve dagtraining hoe je met impact kunt communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Deze training biedt praktische tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse leven en werk.

Ontdek de Training Effectief Communiceren in Eén Dag