Menu
BVO logo

Lift Up! – Psychologische Veiligheid

In deze aflevering van Lift Up!: Psychologische Veiligheid

Wist je dit: als er op de werkvloer aandacht besteed wordt aan psychologische veiligheid, kan ongewenst gedrag tot wel 60% dalen. In een werkomgeving waar mensen zich veilig voelen, durven ze zich uit te spreken, hun ideeën te delen en fouten toe te geven. Dit bevordert niet alleen het welzijn van medewerkers, maar ook de innovatie en productiviteit binnen een organisatie. In deze aflevering van Lift Up! gaan we daarom in op het thema psychologische veiligheid met organisatieadviseur Nicole Luttenberg. Ze deelt haar inzichten en ervaringen over hoe je een werkcultuur creëert waar iedereen zichzelf kan zijn. Krijg praktische tips en strategieën om de psychologische veiligheid op de werkvloer te vergroten en ontdek hoe cruciaal het is voor een vitale en gezonde werkomgeving. 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over psychologische veiligheid!Taking the stage: Nicole Luttenberg 

Nicole Luttenberg is een expert op het gebied van psychologische veiligheid. Als organisatieadviseur, procesbegeleider, trainer en coach vanuit haar eigen organisatie NaNetwerk helpt zij individuen en teams om hun unieke kracht te ontdekken en te benutten. Nicole begon haar carrière met een focus op fysieke veiligheid en ontwikkelde gaandeweg een passie voor het creëren van een veilige en open werkomgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te uiten. Haar belangrijkste inspiratiebronnen zijn Psychologische Veiligheid, zo vorm je vrijmoedige teams van Joriene Beks, The Fearless Organisation van Amy Edmondson en Unleashed van Francis Frei

 

Meer leren over dit onderwerp? 

In onze Training Sociale Veiligheid op het Werk ontdek je hoe je een omgeving creëert waarin iedereen zich veilig voelt om openhartig te zijn. Je leert hoe je ongewenst gedrag kunt herkennen en aanpakken en hoe je een cultuur van vertrouwen en openheid kunt bevorderen. Deze training is ideaal voor leidinggevenden en medewerkers die willen bijdragen aan een veilige en respectvolle werkomgeving. 

Ontdek de Training Sociale Veiligheid op het Werk