Menu
BVO logo

Lift Up! – Verandermanagement

In deze aflevering van Lift Up!: verandermanagement 

Veranderingen ga je niet tegen. Toch kun je ze, zeker als leider, in goede banen leiden. Remco van den Berg werkt als ‘veranderaar’ bij Common Senses en vertelt in deze podcast aan de hand van zijn eigen ervaringen hoe je veranderingen succesvol laat verlopen. Ook gaat hij in op de kwaliteiten die onmisbaar zijn bij het begeleiden van veranderprocessen en welke valkuilen je moet vermijden. Kortom: tips en inzichten waar jij ongetwijfeld wat aan hebt in deze snel veranderende wereld! 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over stress. Taking the stage: Remco van den Berg 

Remco van den Berg is van vele markten thuis. Hij werkt als ‘veranderaar’ bij Common Senses, een organisatie die onderwijsinstellingen helpt hun onderwijs toekomstbestendig te maken. Als project- en programmamanager begeleidt hij opdrachten op het gebied van samenwerking, procesbegeleiding, beleidsadvies en natuurlijk verandermanagement. Ook heeft Remco een achtergrond in bedrijfskunde, organisatiepsychologie, onderwijskunde én werkte hij als docent op Hogeschool InHolland bij de opleiding communicatie. 

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Ben jij in jouw bedrijf verantwoordelijk voor veranderingsprocessen en wil jij deze zo effectief mogelijk aanpakken? Leer deze optimaal vorm te geven en te begeleiden in onze Training Leidinggeven aan Verandering. Je leert om de beste veranderingsplannen te maken en toe te passen. Ook kom je erachter hoe je zo veel mogelijk betrokkenheid creëert en hoe je omgaat met weerstand. Zo kent verandermanagement geen geheimen meer voor jou! 

Training Leidinggeven aan Verandering