Menu
BVO logo

Lift Up! – Growth mindset

In deze aflevering van Lift Up!: Growth mindset 

In een wereld die constant verandert, is het belangrijk om te blijven leren. Zo blijf je goed in wat je doet én ontwikkel je nieuwe skills. Maar bovenal: iets nieuws leren is ontzettend leuk! Leren gaat altijd met vallen en opstaan. Hoe zorg je dat je gemotiveerd blijft in dat leerproces en effectief kunt blijven leren? In deze aflevering van Lift Up! vertelt Bart Heuvingh wat een growth mindset precies inhoudt en waarom het zo belangrijk is. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen ervaringen met leren en die van zijn trainees. Ook vertelt hij welke gelijkenissen er zijn tussen de topsport en het bedrijfsleven. Allemaal belangrijke inzichten om jou te motiveren om te blijven groeien. 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over growth mindset! Taking the stage: Bart Heuvingh 

In Nederland is Bart Heuvingh een voorloper op het gebied van growth mindset. Hij werkt bij Eredivisie-voetbalclub AZ Alkmaar als Hoofd Topsportbegeleiding en is zo dagelijks bezig met het stimuleren van groei bij de profvoetballers van de club. Ook is hij eigenaar van de Sportmindset Academy. Voordat Bart begon met werken studeerde hij Bewegingswetenschappen en Sport- en Prestatiepsychologie. Sport is dus zeer belangrijk voor Bart en is de rode draad door zijn carrière. Vanuit zijn voorliefde voor het thema growth mindset schreef Bart bovendien de boeken ‘Talent van Morgen’ en ‘Groeimindset’. Hij weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven groeien en leren. 

 

Meer leren over dit onderwerp? 

In onze Training Bewust Handelen vanuit een Growth Mindset ontdek je hoe je jouw mindset zó inzet dat je alles kan leren wat je maar wilt. Zo wordt leren niet alleen leuker, maar ook effectiever. Je onderzoekt je huidige mindset en ontdekt hoe je vanuit jouw situatie een growth mindset kunt ontwikkelen. Met deze growth mindset stap je vaker uit je comfortzone en grijp je uitdagingen aan als leermomenten. Je zult merken dat je jezelf blijft ontwikkelen! 

Ontdek de Training Bewust Handelen vanuit een Growth Mindset


Over Lift Up! 

Welke kennis wil jij naar een hoger niveau tillen? Tijdens de Lift Up! podcast kom je alles te weten over leren, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen met host Aleid Erbrink maak je kennis met diverse experts uit het veld. Stap mee de lift in en ga de hoogte (of diepte) in met actuele thema’s – van personal branding tot strategisch leiderschap. Met welke kennis stap jij uit op de top floor?