Menu
BVO logo

Lift Up! – Stress

In deze aflevering van Lift Up!: stress

In deze aflevering krijg je praktische tips en inzichten over stress die jou heel erg kunnen helpen om een rustiger hoofd te krijgen in werk én privé. Aleid praat deze keer met stress- en burn-outcoach Marianne van Velzen. Hoe kun je stress de baas worden? Waar kun je stress aan herkennen? En hoe zorg je als leidinggevende voor zo veel mogelijk stressvrije teams? Dit en meer komt aan bod in deze aflevering van Lift Up! 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over stress. Taking the stage: Marianne van Velzen

Marianne van Velzen is een echte duizendpoot. Ze is eigenaresse van coachings-, trainings- en mediation-onderneming Wisselland. Als stress- en burn-outcoach helpt ze mensen om meer grip te krijgen op hun mentale gezondheid. Ze weet dan ook als geen ander hoe je stress kunt bedwingen. Daarnaast geeft ze communicatie- en leiderschapstrainingen (waaronder bij Boertien Vergouwen Overduin) en heeft ze ontzettend veel ervaring met schrijven en dichten. Ze was zelfs van 2018 tot 2022 stadsdichter van Leiden. 

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Wil jij minder stress ervaren in werk én privé? Voorkom ongezonde spanning en stress met de Training Persoonlijke Stressbestendigheid. Je krijgt inzicht in stress en hoe je op een goede manier met stressvolle situaties omgaat. Je kijkt naar de samenhang tussen gebeurtenissen en je eigen gedrag. Zo leer je om proactief om te gaan met stressvolle situaties en blijf jij stress de baas. 

Ontdek de Training Persoonlijke Stressbestendigheid