Menu
BVO logo

Lift Up! – Leiderschap en vrouwen

In deze aflevering van Lift Up!: leiderschap en vrouwen 

In deze aflevering van Lift Up! hoor je Leonique van Houwelingen, CEO van Aon Nederland, over haar persoonlijke reis naar leiderschap. Ze deelt haar inzichten over diversiteit, gelijke kansen en inclusiviteit in het bedrijfsleven. Wat zijn de obstakels die vrouwen tegenkomen op weg naar de top? Welke stappen kunnen organisaties en individuen nemen om een gelijkwaardige werkomgeving te creëren? En van welke ervaringen van Leonique kan jij als vrouw leren? Luister de aflevering en kom erachter! Taking the stage: Leonique van Houwelingen

Leonique van Houwelingen is al ruim 30 jaar actief in de wereld van de zakelijke financiële dienstverlening. Maar ook op het gebied van leiderschap is Leonique gepokt en gemazeld: in bijna al haar werkjaren opereerde ze in een managementfunctie. Sinds november 2022 is ze CEO van Aon Nederland, een toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen.  

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Wil je jezelf verder ontwikkelen als vrouwelijke leider en je impact vergroten? Bekijk onze Training Leiderschap door Vrouwen! In dit praktijkgerichte programma krijg je zicht op je eigen unieke leiderschapskwaliteiten en leer je deze met meer kracht en zelfvertrouwen in te zetten. Ook is er ruimte om te leren van de ervaringen van de andere vrouwen in de training en om daarover te sparren.

Ontdek de training leiderschap door vrouwen