Menu
BVO logo

Lift Up! - Het vak van trainer

In deze aflevering van Lift Up! krijg je een mooi inkijkje in het vak van trainer van Hester Goedvolk. Professioneel trainen is namelijk een vak apart, maar je kunt het leren! Als opleider van trainers weet Hester als geen ander wat er nodig is om trainer te worden, wat je daarvoor moet kunnen en welke houding daarbij ondersteunend is. Hoe faciliteer je een omgeving waar iedereen het maximale uit zichzelf haalt? Hester vertelt het je naar aanleiding van haar ervaringen als trainer. Ten slotte vertelt ze welke vijf gouden basisovertuigingen haar helpen om elke training tot een succes te maken. Beluister de aflevering nu! 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over het vak van trainerTaking the stage: Hester Goedvolk 

Hester Goedvolk is al ruim 28 jaar trainer en al 25 jaar opleider van andere trainers. Dit doet ze onder meer vanuit haar eigen bedrijf Goedvolk in Training, waar ze ook job- en gelukscoaching aanbiedt. Ook is ze al zo’n zeven jaar EMDR-practitioner en helpt ze mensen met het verwerken van traumatische herinneringen. Een echte mensenhelper dus! 


Meer leren over dit onderwerp? 

Ben jij geïnspireerd geraakt door deze podcast en wil jij graag zelf het vak van trainer leren? Dan brengt onze succesvolle, NOBTRA-gecertificeerde Post HBO Train de Trainer je goed op weg! We bieden je in 12 dagen een scala aan technieken en kennis aan. Je experimenteert met verschillende oefensituaties en leert een training te ontwikkelen van klantvraag tot programma. Je sluit af met een proeve van bekwaamheid en bouwt een uitgebreid portfolio op met veel reflectie over jouw leerproces.  

Ontdek onze Post HBO Train de Trainer


Blijf op de hoogte 

Wil jij meer weten over aankomende podcasts, gasten en onderwerpen? Schrijf je dan in voor de Lift Up! e-mailupdate. Elke drie weken komt er een nieuwe aflevering online. Beluister de nieuwste podcast als eerste!