Menu
BVO logo

Lift Up! – Leiderschap en vrouwen

In deze aflevering van Lift Up!: leiderschap en vrouwen 

In deze aflevering praat Aleid met Julia Muller over leiderschap en vrouwen. Wat is het belang van meer vrouwelijke leiders in de maatschappij én het bedrijfsleven? Welke vrouwelijke leiderschapskwaliteiten maken volgens haar het verschil?  

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over leiderschap en vrouwen. Taking the stage: Julia Muller 

Julia Muller werkt als programmamanager voor Stem op een Vrouw. Zij zetten zich in voor meer vrouwen in de politiek door middel van bewustwordingscampagnes en trainingen. In haar rol van programmamanager doet Julia onder andere de woordvoering en coördinatie van de Alliantie Politica. Ook heeft ze jarenlange ervaring met redactie-, research-, en moderatiewerk in de domeinen kunst, cultuur, media en maatschappij.  

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Wil je jezelf verder ontwikkelen als vrouwelijk leider en je impact vergroten? Bekijk onze Training Leiderschap door Vrouwen! In dit praktijkgerichte programma krijg je zicht op je eigen unieke leiderschapskwaliteiten en leer je deze met meer kracht en zelfvertrouwen in te zetten. Ook is er ruimte om te leren van de ervaringen van de andere vrouwen in de training en om daarover te sparren. 

Ontdek de training leiderschap door vrouwen