Menu
BVO logo

Lift Up! - Timemanagement

In deze aflevering van Lift Up!: Timemanagement 

Heb jij het gevoel dat je te veel moet doen in te weinig tijd? Dan mag je deze aflevering van Lift Up! niet missen! Jolanda Maasakkers is directiesecretaresse bij SDK Vastgoed VolkerWessels én voorzitter van de NVDM. Ze managet niet alleen haar eigen agenda, maar ook die van haar directeur. Hoe zorgt ze dat zij én haar directeur hun werk op tijd gedaan krijgen? In de podcast vertelt Jolanda alles over haar methodes om prioriteiten te stellen, goede planningen te maken en duidelijkheid te scheppen voor haarzelf én haar collega’s. Van Jolanda’s aanpak kun jij ongetwijfeld een hoop leren! Ontdek in onze podcast hoe jij vandaag nog effectiever met je tijd omgaat! 

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over timemanagement! Taking the stage: Jolanda Maasakkers 

Als iemand weet hoe uitdagend timemanagement kan zijn, is het Jolanda Maasakkers wel. Ze is directiesecretaresse bij SDK Vastgoed VolkerWessels en landelijke voorzitter van het Netwerk voor de Managementondersteuner (NVDM). En dat ze goed is in wat ze doet, blijkt wel uit haar benoeming tot Secretaresse van het Jaar in 2018 door Schoevers en Secretary Plus. 

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Wil jij meer tips en tools om je effectiviteit op je werk blijvend te verhogen? Bekijk dan onze populaire Training Timemanagement! Je krijgt timemanagement-advies op basis van jouw werkpraktijk en leert je tijd zo efficiënt mogelijk te besteden. Dit doe je door middel van prioriteiten stellen, focus aanbrengen, assertief optreden en delegeren. Word je agenda de baas met onze training! 

Ontdek onze Training Timemanagement


Over Lift Up! 

Welke kennis wil jij naar een hoger niveau tillen? Tijdens de Lift Up! podcast kom je alles te weten over leren, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen met host Aleid Erbrink maak je kennis met diverse experts uit het veld. Stap mee de lift in en ga de hoogte (of diepte) in met actuele thema’s – van personal branding tot strategisch leiderschap. Met welke kennis stap jij uit op de top floor?