Menu
BVO logo

Lift Up! – Starten met leidinggeven

In deze aflevering van Lift Up!: Starten met leidinggeven

De meeste leidinggevenden zijn mensen die vanuit een werknemersfunctie doorgroeien naar een managementfunctie. En dat is een flinke sprong in het diepe. Wat moet je echt weten voordat je start met je carrière als leidinggevende? Je hoort het van Rein van Goor, al bijna 30 jaar trainer van managers en leidinggevenden. Hij vertelt tegen welke dingen hij als leidinggevende zelf aan liep. Daarnaast geeft hij je tips om je goed voor te bereiden op je managementfunctie. En als je al een poosje leidinggeeft, heeft hij inzichten voor je om je rol als manager nog beter in te vullen!

Benieuwd geworden? Luister hieronder de aflevering over starten met leidinggeven!Taking the stage: Rein van Goor

Rein van Goor heeft in zijn al bijna 30 jaar durende carrière als trainer op het gebied van leidinggeven en management al veel startende én ervaren managers begeleid en beter gemaakt in hun vak. Zijn achtergrond in sociale wetenschappen en kennis over hoe mensen in elkaar zitten, komen daarbij zeker van pas. Hij geeft daarnaast ook al jarenlang trainingen voor Boertien Vergouwen Overduin.

 

Meer leren over dit onderwerp? 

Wil jij de nodige vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om leiding te geven? In onze Basistraining Leidinggeven leer je om goed en professioneel leiding te geven. Je leer ook om je medewerkers te motiveren en op een fijne manier aan te sturen. Daarbij ontdek je welke leiderschapsstijl bij jou past en krijg je gesprekstechnieken aangeboden voor functionerings- en beoordelingsgesprekken. Geef jouw leiderschapscarrière een boost met onze training!

Ontdek de Basistraining Leidinggeven


Over Lift Up! 

Welke kennis wil jij naar een hoger niveau tillen? Tijdens de Lift Up! podcast kom je alles te weten over leren, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen met host Aleid Erbrink maak je kennis met diverse experts uit het veld. Stap mee de lift in en ga de hoogte (of diepte) in met actuele thema’s – van personal branding tot strategisch leiderschap. Met welke kennis stap jij uit op de top floor?