Menu
BVO logo

Nieuwe trainingen voor trainers en coaches!

"Wat hebben jullie toch een leuk vak! Waar kan ik dat leren?” 

Dit horen we regelmatig van onze deelnemers, of het nu gaat om trainen, coachen of trainingsacteren. En inderdaad, wij hebben een heel leuk vak. Een vak waar we trots op zijn en dat we graag aan u doorgeven. Want wat is er nou mooier om anderen te leren en te inspireren over je eigen vak? Dus, waar u ons vak kunt leren? Bij de Academie voor Training en Caching van de Boertiengroep! 

In 2013 kunt u zich aanmelden voor de volgende nieuwe trainingen en workshops:

Provocatief Trainen en Coachen en Coachen en Trainen met Lef en Plezier

Als trainer, coach of trainingsacteur bent u hongerig; steeds maar weer op zoek naar nieuwe tools voor in uw rugzak. Daarom bieden we u twee eendaagse workshops waarin u werkvormen leert voor ‘in the pocket’. We laten u ook graag ervaren dat een training of coaching niet zwaar en saai hoeft te zijn. Heeft u ook meer behoefte aan leuk en luchtig? In Provocatief Trainen en Coachen en Coachen en Trainen met Lef en Plezier gaan diepgang en humor hand in hand.

Mindfulness voor Trainers en Coaches

Trainer of coach zijn vraagt nogal wat van u. Steeds op weg naar een andere locatie, een to-do lijst waar geen eind aan komt, een klant die u nog moet bellen, een groep die er niet zoveel zin in lijkt te hebben...

Gedachten en automatische patronen slingeren u alle kanten op. Hoe zorgt u er dan voor dat u uw energie vasthoudt? En hoe houdt u uw aandacht gericht op het hier en nu, op uzelf, op de deelnemer of de coachee? In de workshop Mindfulness voor Trainers en Coaches richt u zich op uw balans en uzelf als instrument.

Coachen en Trainen Vanuit een Ander Perspectief

Als trainer, coach of trainingsacteur maakt u wel eens gebruik van een masker; een perspectief van waaruit u de situatie benadert. Welke verschillende maskers heeft ú zelf? Hoe kunt u ze inzetten en benutten? En welk effect hebben ze op de interactie?

In de Masterclass Coachen en Trainen Vanuit een Ander Perspectief ontdekt én gebruikt u uw vele gezichten. U leert in een theatrale setting als professional naar uzelf kijken.

Meer weten?

De Academie voor Training en Coaching (voorheen Academie voor Leren en Ontwikkelen) is in 2006 opgericht als platform voor trainers, coaches en trainingsacteurs. Het ontwikkelen van mens en organisatie en over en weer inspireren staan bij de Academie centraal. We verzorgen startersprogramma’s, post hbo-opleidingen en verdiepingstrainingen. Daarin gaan we steeds met de tijd mee. Wat is in, waar praat men over? Zo krijgt u altijd ‘the latest’ op het gebied van trainen en coachen voorgeschoteld.

Auteru: Jacqui Halmans

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant