Menu
BVO logo

Boertien Vergouwen Overduin weer beter uit Cedeo-onderzoek

De tevredenheid van onze klanten is ten opzichte van twee jaar geleden weer gestegen. Uit het onlangs gehouden Cedeo Klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze incompanyopleidingen 97,8% tevredenheid scoren ten opzichte van 90,5% de vorige keer. Bij open opleidingen scoren we zelfs 98,3%. Twee jaar geleden was dat nog 92,5%. Daar zijn we trots op want wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers kwaliteit krijgen en resultaat halen uit hun opleiding.
 
Op basis van de positieve uitslag van het door de Stichting Cedeo Bedrijfsopleidingen uitgevoerde Klanttevredenheidsonderzoek mag Boertien Vergouwen Overduin weer voor de periode van twee jaar het predicaat ‘Cedeo-erkend’ voeren. Cedeo stelt zich op het standpunt dat voor de aangevraagde erkenning ten minste 80% van de benaderde opdrachtgevers zich dient uit te spreken in termen van ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’. Bij het onderzoek gaat het om zowel de maatwerkopleidingen als de open opleidingen. BVO voldoet ruimschoots aan deze voorwaarden.
 
Veel van onze incompanyklanten doen al langere tijd zaken met ons. Zo zei een van de deelnemers aan het Cedeo-onderzoek: “De relatie met Boertien Vergouwen Overduin bestaat nu acht jaar. Ze hebben ons in al die tijd nooit teleurgesteld.” Een andere referent zei weer: “We werken al langer samen. Ik weet wat ik aan BVO heb.”
 
De keuze voor Boertien Vergouwen Overduin wordt onder meer als volgt toegelicht: "BVO staat op onze shortlist. Na meerdere gesprekken met trainers en een accountmanager, gaf de offerte de doorslag. Uiteindelijk waren zij het die onze vraag het dichtst benaderden. En een eerdere samenwerking met BVO was goed bevallen. Ze geven blijk van goed begrip van de universitaire wereld."
 
Deelnemers die een open opleiding volgden, gaven onder meer de volgende commentaren: "lk kwam BVO tegen tussen de bureaus die bij onze eigen academie geregistreerd staan. De reviews waren goed." "Collega's raadden mij BVO aan." En: "Uit een assessment bleek dat een opleiding Coachend Leidinggeven geschikt voor mij zou zijn. De keuze voor BVO lag voor de hand, omdat ik al eerder met plezier een open opleiding bij hen had gevolgd."
Deel dit artikel

Wellicht ook interessant