Menu
BVO logo

Je medewerkers ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling?

Volg de training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden tegen zeer laag tarief

Werk verandert, dus ja: medewerkers moeten mee veranderen. Vooral voor 45-plussers is dat soms lastig. Wil jij ze een handje helpen? Doe dan – letterlijk – je voordeel met de korte training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden. Letterlijk, want dankzij de subsidieregeling Duurzame inzetbaarheid kun je deze training nu tegen zeer laag tarief volgen.

Lekker werken

De gemiddelde leeftijd op de werkvloer zal de komende jaren alleen maar stijgen. We moeten immers langer doorwerken met z’n allen. Doordat economische en technologische veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen, moeten organisaties bovendien wendbaar blijven. Belangrijk dus dat mensen hun vaardigheden ontwikkelen, gezond blijven en lekker kunnen blijven werken. Daar ligt, in het kader van goed werkgeverschap, natuurlijk ook een taak voor leidinggevenden.

Training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden

In de 1-daagse training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden leer je hoe je 45-plussers in beweging krijgt. Hoe stimuleer je een growth mindset? Hoe inspireer je medewerkers om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen? Met relevante kennis en vaardigheden die je krijgt aangereikt, zorg je ervoor dat jouw medewerkers future proof zijn.

Subsidieregeling: profiteer van het zeer lage tarief

Dat het belangrijk is om 45-plussers in beweging te houden, onderkent de overheid ook. Daarom werd de Subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid onlangs versoepeld. Dat betekent onder andere dat je de 1-daagse training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden tegen een zeer laag tarief kunt volgen. Praktisch kosteloos eigenlijk, want de subsidieregeling dekt alle uitvoeringskosten. Resten dus alleen nog de arrangementskosten (onbeperkt koffie, thee, ijswater, uitgebreide lunch) en locatiekosten van 95,- (excl. btw).

Wat zijn de voorwaarden?

Vóór de training ontvangen we graag je NAW-gegevens, inclusief BSN. We vragen je dan ook een verklaring te ondertekenen, waarin je ons toestemming geeft om je gegevens te verwerken.
Direct na afloop van de training, dus nog op de uitvoeringslocatie, vragen we je om een zogenaamde prestatieverklaring in te vullen en te ondertekenen.
Hierin verklaar je dat je:

  • Hebt deelgenomen aan de training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden
  • Leidinggevende bent van werknemers of ambtenaren die 45-plus zijn en dat je verantwoordelijk bent voor het voeren van personeels- en functioneringsgesprekken.
  • Toestemming geeft dat we voor controle- of evaluatiedoeleinden contact met je kunnen opnemen. Uiteraard gebruiken we je gegevens alleen hiervoor.
  • De toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens leidinggevende hebt ondertekend.

Geïnteresseerd?

Meld je dan meteen aan  en ga aan de slag.

Kosteloze uitvoering op jouw locatie

Je kunt de training Ontwikkeladvies voor Leidinggevende ook geheel kosteloos op jouw locatie laten organiseren. Lijkt je dat wat? Neem dan contact met ons op via 035 - 6 956 211 of incompany@bvo.nl. Uiteraard kun je ook voor meer informatie en vragen bij ons terecht.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant