Menu
BVO logo

Subsidie 45+

Robotisering en digitalisering veranderen de relatie tussen mens en werk. Banen verdwijnen, andere functies verschijnen. Wat zeker is: werk verandert. Voor sommige mensen is dat bedreigend, en voor andere veelbelovend. Om bij te blijven is een leven lang leren in ieder geval belangrijker dan ooit. Wil jij medewerkers ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling? Dan is de 1-daagse training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden iets voor jou.

Subsidieregeling: trainen tegen een zeer laag tarief

Dat continu leren noodzaak is, onderkent de overheid ook. Daarom werd de subsidieregeling ter bevordering van loopbaanontwikkeling voor 45-plusmedewerkers onlangs versoepeld en vereenvoudigd. Dankzij de subsidieregeling kunnen wij je de 1-daagse training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden tegen een zeer laag tarief aanbieden. Gegarandeerd.

Bekijk deze training

Investering training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden

De training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden kost 95 euro per deelnemer (exclusief btw). Wij brengen geen uitvoeringskosten in rekening, alleen arrangements- en locatiekosten. Een arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. Een uitgebreide lunch is ook inbegrepen.

Wat zijn de voorwaarden voor het voordelige tarief?

Aan het zeer lage tarief zijn een aantal voorwaarden verbonden:
 • Voorafgaand aan de training ontvangen wij graag je NAW-gegevens, inclusief BSN.
 • We vragen je vooraf om toestemming te geven voor het verwerken van persoonsgegevens. Je ondertekent hiervoor een verklaring die je van ons ontvangt.
 • Direct na afloop van de training, dus nog op de uitvoeringslocatie, vragen we je om een zogenaamde prestatieverklaring in te vullen en te ondertekenen. Dit betekent voor jou dat je:
  • verklaart deelgenomen te hebben aan de training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden met een totale tijdsduur van minimaal 3 uur.
  • verklaart leidinggevende te zijn van werknemers of ambtenaren die behoren tot de groep van 45-plussers en verantwoordelijk te zijn voor het voeren van personeels- en functioneringsgesprekken.
  • toestemming geeft dat we voor controle- of evaluatiedoeleinden contact met je kunnen opnemen. Vanzelfsprekend gebruiken we je gegevens alleen hiervoor en niet voor andere doeleinden.
  • verklaart de toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens leidinggevende te hebben getekend.

Kosteloze uitvoering op jouw locatie

Wil je de training geheel kosteloos bij jou op locatie laten organiseren? We gaan graag op korte termijn met je in gesprek over de mogelijkheden. Bel ons op 035 - 6 956 211 of mail naar incompany@bvo.nl. Ook voor meer informatie en vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Meld je aan en start snel

Geïnteresseerd in de training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden? Meld je dan hieronder aan voor een training bij jou in de regio.