Menu
BVO logo

Geef jezelf een zomertraining cadeau

Iedereen weg, maar jij gaat nog. Of, ook heerlijk, je blijft deze zomer lekker thuis. Hoe je vakantie er ook uitziet, je hebt nu alle tijd en rust om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Zodat ook ná de zomer je een boeiende bestemming hebt.

Bekijk ons zomeraanbod

Of je nu leidinggevende bent of medewerker, deze zomer kun je inspiratie vinden in tal van klassikale trainingen. Wij werken altijd in kleine groepen, zodat je verzekerd bent van aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. En je voorbereiden? Dat doe je lekker op een terrasje, aan zee, of gewoon thuis. In alle rust. Je hebt immers vakantie…
 
Bekijk ons aanbod voor de maand augustus en kies training die bij jou past:

Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn nodig om succesvol in een organisatie te kunnen werken. Vind je het moeilijk om een boodschap helder over te brengen, om goed te luisteren of om feedback te ontvangen? Dan is dit de training voor jou. Je leert prettig en duidelijk communiceren door je kwaliteiten en vaardigheden effectief in te zetten.

Of het nu gaat om complimenten of kritiek, feedback is van groot belang voor je eigen ontwikkeling en die van anderen. Je hebt er echter alleen wat aan als je de feedback zorgvuldig kunt geven en ontvangen. Vind je dat niet altijd even makkelijk en wil je je feedbackvaardigheden naar een hoger plan tillen? Dan is dit de juiste training voor jou.

Vraag je je af of jouw enthousiasme wel overkomt? Verdient jouw input meer? In deze training ontdek je hoe je je boodschap doelbewuster kunt laten aansluiten op de ander. Je onderzoekt je eigen patronen, gedachten en gevoelens en leert die bij de ander te herkennen en hoe je je daarop aanpast. Je communiceert zo effectiever en bereikt daarmee jouw doelen.

Je beschikt over veel kwaliteiten en mogelijkheden om verder te komen in je carrière. Je merkt echter dat je op je werk en privé krachtiger en zelfverzekerder wilt overkomen. Zodat je beter en alerter kunt reageren op uiteenlopende situaties. Is dit herkenbaar en wil je daar nu echt aan werken? Volg dan deze training.

Hoe beïnvloed je met je eigen gedrag de ander zonder dat het de relatie schaadt? Wanneer wordt beïnvloeden manipuleren? Tot waar reikt je invloed en waar ligt de grens? Deze training geeft je de antwoorden op deze vragen. Je leert van de beste en meest ervaren trainers van Nederland hoe je mensen effectief beïnvloedt en zo zelf de regie neemt.

Wil jij jouw persoonlijke invloed op anderen vergroten en het vertrouwen opbouwen? Door je gedrag aan te passen aan de situatie en aan je gesprekspartners wordt dat een stuk eenvoudiger. Door deze training krijg je inzicht in situaties en de motieven van anderen. Zo voel je de sfeer beter aan en kun je je communicatie daar effectief op aansluiten.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant