Menu
BVO logo

Presenteren leer je met… Martijn Krabbé!

Volg onze Masterclass Presenteren met Impact

Licht uit, spot aan… Kom op dinsdag 28 mei van 09.00- 18.30 naar het Carlton President Hotel in Utrecht voor onze Masterclass Presenteren met Impact. Toptrainer Jaco Kirchjunger en niemand minder dan Martijn Krabbe (ja… díe) leren je de kneepjes van het vak. 

Programma: een unieke mix

De Masterclass biedt jou de unieke mix van diepgaande kennis, jarenlange ervaring én praktijkgerichte oefening onder belgeleiding van professionele trainingsacteurs. Jacco neemt je vooral mee in de achterliggende theorie. Aan de hand van de ‘3 magische stappen’ leer je hoe je een impactvolle presentatie geeft. Martijn deelt zijn praktijkervaringen en geeft je persoonlijke tips.
 
Presenteren is dóen. De masterclass is dus van begin tot eind interactief, maar vooral na de lunch ga je zelf aan de slag met je presentatie. Doordat je daarbij de koppeling legt tussen theorie en praktijk, werk je direct aan het versterken van je presentatievaardigheden. Na afloop is er een netwerkborrel, waarin je alle ruimte hebt om je ervaringen en tips te delen met anderen.

Je voordelen op een rij

De masterclass is leuk, enerverend, intensief en resultaatgericht. Juist vanwege die unieke mix van theorie, praktijkervaring en oefening, maken je presentatievaardigheden een enorme sprong. We zetten je voordelen nog even op een rij:
 
• Je krijgt inzicht in verschillende theorieën achter allerlei soorten presentaties
• Je kunt de 3 magische stappen toepassen die leiden tot een succesvolle presentatie
• Je kunt de tips en tricks van Martijn Krabbé toepassen om krachtig te presenteren
• Je bent je bewust van je uitstraling en de manier waarop je overkomt
• Je beheerst technieken om je presentatie boeiender te maken
 
En, ook goed om te weten, deelnemers waarderen de masterclass gemiddeld met een 8,7.

Je presentatievaarigheden versterken?

Wil je impactvol presenteren? Wil je meer inzicht krijgen in je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen? En wil je dé do’s en don’ts van topprofessionals horen? Schrijf je dan meteen in voor de Masterclass Presenteren met Impact op 28 mei in het Carlton President Hotel in Utrecht.
 
Tip: wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant