Menu
BVO logo

Ontwikkel je dreamteam

Kom naar onze inspiratiesessies Teamontwikkeling

Het potentieel van je team optimaal benutten en maximaal resultaat behalen. Dat willen we natuurlijk allemaal. Maar hoe ontwikkel je zo’n dreamteam? Je ontdekt het vanaf februari 2019, tijdens onze inspiratiesessies Teamontwikkeling.

Samenwerken: droom of nachtmerrie?

Of het nu op het werk is, of privé met vrienden en familie: je hebt vast wel eens deel uitgemaakt van een dreamteam. Je weet wel: zo’n team waarin alles eigenlijk vanzelf gaat. Iedereen verstaat zijn taak optimaal en gáát ervoor. Met elkaar werk je aan glasheldere doelen. Regels en procedures? Ja, die zijn er vast wel. Maar niemand heeft ze nodig: de leden van zo’n dreamteam hebben aan een half woord genoeg. De energie die dat geeft!

Helaas heeft iedereen ook wel eens het omgekeerde ervaren: de nachtmerrie van een samenwerking die allesbehalve vloeiend verloopt. De frustratie die dat oplevert. De tijd die daar in gaat zitten… Met matige of ronduit slechte resultaten op de koop toe. En dan de ergernis dáár weer over. Om nog maar te zwijgen van de situaties waarin collega’s elkaar het leven zuur maken.

Aan de slag met teamontwikkeling

Teamontwikkeling is hot. Waar je ook werkt, hoe je ook werkt, een goede samenwerking is dé randvoorwaarde voor een goede performance. Maar hoe graag je het ook zou willen: samenwerken gaat niet altijd vanzelf. Logisch dus dat veel teams actief aan de slag willen met teamontwikkeling om het onderlinge vertrouwen te versterken en betere resultaten te boeken. Maar hoe pak je dat effectief aan?

Prikkelende inspiratiesessies

Teamontwikkeling heeft in de praktijk ook iets ongrijpbaars: op basis waarvan maak je een betrouwbare analyse? Welke variabelen spelen een rol? Teamontwikkeling is meer dan vlotten bouwen en zo nu een dan een goed gesprek om de lucht te klaren. Maar wat is het dan precies? En welke aanpak past bij jouw team?
Zet alvast in je agenda: vanaf februari 2019 organiseren we Inspiratiesessies Teamontwikkeling voor onze klanten. Korte workshops om met elkaar het beeld rondom teamontwikkeling scherper te stellen. Het beloven interactieve, prikkelende bijeenkomsten te worden die veel nieuwe, praktische inzichten opleveren. 

Nieuwsgierig naar meer?

Binnenkort kun je in onze nieuwsbrief lezen hoe we zo’n Inspiratiesessie Teamontwikkeling voor jouw bedrijf kunnen organiseren. Heb je nu al concrete vragen, neem dan contact op met een van onze consultants via 035 - 695 62 11 of incompany@bvo.nl.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant