Nederlandse preview internationaal congres ASTD

De ASTD is de belangrijkste jaarlijkse conferentie over ontwikkelingen op het gebied van Human Resource Development, en wordt bezocht door ongeveer 8.000 HRD-professionals uit 80 landen. Dit jaar vindt het congres op 4, 5, 6 en 7 mei plaats in Washington. Net als voorgaande jaren bent u welkom om aan te sluiten bij het Dutch/Belgian network. Deelname hieraan zorgt elk jaar gegarandeerd voor inspiratie. Direct na de workshops worden nieuwe inzichten gedeeld, ontstaan levendige discussies, worden vraagstukken van en 
 
binnen organisaties onder de loep genomen en wordt de vertaling gemaakt van deze inzichten naar de huidige Nederlandse en Belgische markt. De combinatie van internationale workshops en expertise én directe collegiale uitwisseling zorgt voor een diepgaande dialoog over de rol en input van zowel de interne als externe HRD-professional.

Juanita Coble is High Impact Performer van Boertiengroep en is uitgenodigd om op deze prestigieuze conferentie een workshop te geven. Juanita zal spreken over changemanagement en hoe theatertechnieken daarin een betekenisvolle rol kunnen spelen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een preview van deze presentatie? Kom dan op maandag 3 februari naar ASTD 2014 Pre-meeting bij Capgemini, Papendorpseweg 100 in Utrecht.

Op deze dag zullen ook onderstaande sprekers een preview van hun workshop geven:

Ger Driesen - Big Data for Learning and Performance Support: The Secret Sauce to Deliver True Value in the Future
Juanita Coble - Change of scene (Writing a new script for Change Management)
Vivian Heijnen en Jos Arets - The performance support storm! How to support 70:20:10 with performance support?
Dan Steer - Practical Usage of Social Media for Formal Learning

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Esther van Berkel van NVO2 via evanberkel@nvo2.nl.
 
Deel dit artikel

Wellicht ook interessant