Menu
BVO logo

Masterclass Presenteren met Impact

Leer op 28 mei presenteren met Martijn Krabbé, Sander Janson en Jaco Kirchjunger

Licht uit, spot aan… En daar sta je dan. Iedereen kijkt naar jou. Je slikt en voelt een warme gloed uit je nek omhoog kruipen. Herkenbaar? Dan is onze Masterclass Presenteren met Impact iets voor jou. Kom op 28 mei naar het Carlton President Hotel in Utrecht en leer presenteren van de allerbesten in het vak.

Next level presenteren

Niemand minder dan Martijn Krabbé, Sander Janson én toptrainer Jaco Kirchjunger bieden jou tijdens de Masterclass de unieke mix van diepgaande kennis, jarenlange ervaring en praktijkgerichte oefening. Als geen ander weten zij waar presenteren over gaat. Zij helpen jou bij het vinden van de juiste balans tussen wat je zegt, hoe je het zegt, je houding, timing en focus. Zo til jij je presentatievaardigheden naar de next level.

De ‘3 magische stappen’

Jaco biedt je inzicht in een aantal theorieën achter verschillende soorten presentaties en maakt daarbij een koppeling naar de praktijk. Jaco: “Als mensen thuis of in het café met elkaar praten, zijn ze meestal ontspannen en heel autonoom. Moeten ze datzelfde verhaal vertellen voor een publiek, dan schieten er ineens rode vlekken in de nek en gaat de trukendoos open. Terwijl dat nou juist níet hoeft.” Aan de hand van 3 magische stappen leert Jaco je hoe je je presentatie persoonlijk houdt en daarmee maximale impact genereert.

Het woord is aan… jou

Daarnaast kun je luisteren naar Martijn Krabbé en Sander Janson die hun praktijkervaringen met je delen. Maar uiteindelijk is het woord natuurlijk vooral aan jou. Presenteren is immers dóen. Na de lunch ga je dan ook vooral zelf aan de slag met alle nieuwe inzichten. Je krijgt lekker veel oefenmogelijkheden met professionele trainingsacteurs. Martijn en Sander geven je daarbij persoonlijke tips.

Aanmelden? Wacht niet te lang

Wil jij het beste halen uit je persoonlijke presentatievaardigheden? Meld je dan aan voor onze Masterclass op 28 mei van 09.00 - 18.30 uur (inloop vanaf 08.45 uur). Locatie: Carlton President Hotel, Floraweg 25, Utrecht. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.

Nieuwsgierig naar meer?

Op onze website vind je onder andere informatie over het programma en de planning van de Masterclass. Heb je nog andere vragen, dan kun je uiteraard ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 956 200 of info@bvo.nl.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant