Menu
BVO logo

Meet the Leaders

Een persoonlijke ontmoeting tussen de leiders van nu én van de toekomst. Daar draaide het om in Meet the Leaders, het event dat Boertien Vergouwen Overduin begin februari organiseerde met ICA. Ruim honderd young professionals gingen deze avond in gesprek met een groot aantal topleiders uit de sport, politiek en bedrijfsleven, met als centraal thema Leiderschap.

Bruisende avond

Klinkende namen als Jan Paternotte (fractievoorzitter D66 Amsterdam) en Gerard Dielessen (CEO NOC*NSF) namen deel aan het event, naast tal van topmanagers uit een breed scala van organisaties. Veel vragen over leiderschap kwamen aan bod: hoe blijf je jezelf aan de top, hoe ga je om met het politieke spel, of hoe vergroot je je invloed? Maar ook was ruimte voor de meer basic kwesties: hoe maak je keuzes in je loopbaan en hoe zorg je voor een gezonde work-life balance? Belangrijke onderwerpen allemaal, die vanuit verschillende visies zijn uitgediept.

Een bruisende avond was het. Zowel door de openhartige bijdragen van de leiders, als het enthousiasme en de gretigheid van de young professionals zelf.

Sfeer proeven?

Bekijk dan dit leuke korte filmpje.BVO en ICA zijn partners in de ontwikkeling van Young Professionals in Nederland. ICA is hét netwerk van Young Professionals van Nederland, waarbij jongeren van ruim 50 topwerkgevers zijn aangesloten. BVO organiseert belangeloos een aantal events per jaar voor de leden van ICA over Leiderschap en Persoonlijke Effectiviteit.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant