Menu
BVO logo

Boertien Vergouwen Overduin: oud en nieuw

Bijna Kerst. Traditioneel een moment om even terug te blikken. 2014 was voor Boertien Vergouwen Overduin een historisch jaar; het jaar waarin Boertiengroep en Vergouwen Overduin besloten om samen verder te gaan.

Boertien werd in 1975 opgericht door André Boertien, en Vergouwen Overduin in 1986 door Hinke Vergouwen en Boudewijn Overduin. Deze twee uitvinders van trainingen hebben hun krachten gebundeld in het nieuwe merk Boertien Vergouwen Overduin.

Van oorsprong zijn beide trainingsbureaus geduchte concurrenten met een eigen signatuur. Boertien vooral gericht op de competentieontwikkeling van de individuele medewerker. Vergouwen Overduin met focus op het meetbare resultaat van die ontwikkeling voor de organisatie als geheel. Beide zijn innovatief en creatief, of het nu om de toepassing van impactvolle theatertechnieken gaat, om digitale leerinterventies of classroomtrainingen. Samen zijn ze complementair en passend bij de opleidingsvragen van nu! Het belang van individuele competentieontwikkeling blijft groot, vooral als we kijken naar de te verwachten krapte op de arbeidsmarkt voor wat betreft hoger opgeleiden, maar uiteraard is de Return on Investment van opleiden en trainen net zo belangrijk.

Wat merkt u als klant van de krachtenbundeling? Vanzelfsprekend mag u als klant de dienstverlening verwachten die u al van ons gewend was – al hebben we ook daarin nog ambities! Zoals u van beide bureaus gewend was, staat altijd uw vraag centraal. Of het nu gaat om een complexe opleidingsvraag of om een relatief eenvoudige training, wij willen graag uw partner zijn. Boertien Vergouwen Overduin heeft een groep vaste, zeer kundige trainers en acteurs, die worden ingezet in onze incompanytrajecten en in onze Open Lijn-trainingen. Daarnaast hebben we programmamanagers, opleidingsdeskundigen en experts die zorgen voor innovatieve en resultaatgerichte designs van maatwerkprogramma’s.

Het klinkt wellicht vreemd dat ik het zeg, maar onze toegevoegde waarde zit niet alleen in het excellent uitvoeren van trainingen. Wij zien onszelf als leider van ons domein en voelen ons daarvoor ook verantwoordelijk. Daarom delen wij onze kennis en ervaring met onze klanten en met onze vakgenoten en leggen wij verbindingen tussen vakgenoten en organisaties die iets aan elkaar kunnen hebben. Wij willen niet alleen 'State of the Art' zijn, maar creëren die Art zélf.

Boertien Vergouwen Overduin is als zelfstandige entiteit onderdeel van de NCOI Groep, zoals u weet de grootse opleider van werkend Nederland. Dit heeft als belangrijk voordeel dat wij met u over de volle breedte een partnership kunnen aangaan op het gebied van opleiden en trainen. We genieten de schaalvoordelen van de NCOI Groep als het gaat om stafdiensten als HR, Facilitaire Zaken, ICT, maar blijven met 60 mensen klein genoeg om dicht bij u te staan. En de gezonde, kapitaalkrachtige NCOI Groep verzekert onze continuïteit en het kunnen investeren, bijvoorbeeld in nieuwe technologie.

Bijna Kerst. Als ik nu achterom kijk, dan ben ik trots. Trots omdat u Boertien Vergouwen Overduin weet te vinden voor al uw vragen op het gebied van opleiden en trainen. Trots omdat wij als preferred supplier mogen werken voor het grootste deel van de top 500-bedrijven van Nederland. Ik ben ook dankbaar. Dankbaar voor het vertrouwen dat u telkens weer in ons heeft als uw vaste opleidingspartner wanneer u het beste naar boven wilt halen. Uit uzelf, uw mensen én uit uw organisatie. Want dat is onze passie en ons vak: wij halen het beste naar boven. Altijd en overal!

Ik wens u en de uwen fijne feestdagen, een succesvol 2015 en namens Boertien Vergouwen Overduin graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Hartelijke groet,

Mark Leidelmeijer
Directeur
Deel dit artikel

Wellicht ook interessant