Leer presenteren met Paulien Huizinga

Volg op 12 maart de training Zelfverzekerd Presenteren

Licht uit, spot aan… En daar sta je dan. Iedereen kijkt naar jou. Je slikt en voelt een warme gloed uit je nek omhoog kruipen. Herkenbaar? Volg dan onze training Zelfverzekerd Presenteren. Sluit je op 12 maart aan in Amsterdam? Dan krijg je les van Jaco Kirchjunger en niemand minder dan tv-presentatrice Paulien Huizinga, bekend van onder andere Showtime (RTL4) en Showbizz (SBS6).

Het woord is aan… jou!

Met vlammende overtuigingskracht presenteren, terwijl je ook nog lekker losjes jezelf kunt blijven. Als je dat moeilijk vindt, dan ben je beslist niet de enige. Heel veel mensen die voor hun werk weleens voor een publiek moeten spreken, vinden dat eng. Gelukkig is goed presenteren geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en een goede voorbereiding kun jij ook in no time een vlotte presentatie geven.
Wil je weten hoe je een uitstekende presentatie kunt neerzetten? Dan geven wij tijdens de training Zelfverzekerd Presenteren het woord graag aan… jou!

Wat levert de training jou op?

  • Je kunt op een effectieve manier een mondelinge presentatie geven, waarbij je doeltreffend gebruikmaakt van stemgebruik, houding en audiovisuele middelen
  • Je kunt doelgericht een presentatie geven en een boodschap overbrengen waarbij je de inhoud en stijl afstemt op de ontvanger
  • Je gaat beter met zenuwen om
  • Je beheerst technieken om je persoonlijke presentatie boeiender te maken​

Krijg tips van Paulien Huizinga

Tijdens de training ontwikkel je alle kennis en tools die je nodig hebt om een zelfverzekerde presentatie te geven. Toptrainer Jaco Kirchjunger creëert voor jou een veilige en laagdrempelige leeromgeving waarin je veel oefent met zowel de opbouw als de vorm van de presentatie.
Goed om te weten: op dinsdag 12 maart vindt er in Amsterdam een exclusieve training plaats. Niemand minder dan tv-presentatrice Paulien Huizinga schuift op die dag aan. Zij deelt dan graag haar persoonlijke do’s en don’ts met jou en geeft jou tips & tricks. Wil jij daar je voordeel mee doen? Wees er dan snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer weten en meteen inschrijven?

Meer informatie over de training Zelfverzekerd Presenteren vind je op onze website. Hier kun je je ook meteen inschrijven voor de training met Paulien Huizinga, op dinsdag 12 maart in Amsterdam. Uiteraard kun je je ook inschrijven voor andere data, maar dan is Paulien er niet bij.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Maandag, 11 September, 2023, 12:18

Daphine Jacobs over vrouwelijk leiderschap: “Laat je niet gek maken”

Vrouwelijk leiderschap is vandaag de dag een groot onderwerp van gesprek. Er zijn steeds meer vrouwen in een leiderschapspositie. Reden voor Boertien Vergouwen Overduin om een training aan te bieden in Leiderschap door Vrouwen. Ook omdat een vrouwelijke leidinggevende zijn niet altijd zonder slag of stoot gaat. Dit merkt ook Daphine (Fien) Jacobs, managing director bij YoungCapital NEXT: het detacheringslabel van YoungCapital voor jonge IT- en finance-professionals. Vanaf 1 oktober komt daar een nieuwe richting bij: Public, specifiek voor gemeenten.

Lees verder