Menu
BVO logo

Je 45-plusmedewerkers helpen bij hun loopbaanontwikkeling?

Leer het kosteloos binnen 1 dag in onze training voor leidinggevenden

De overheid wil 45-plussers stimuleren in beweging te komen. Dat is juist nu van groot belang, omdat het werk door de vooruitschrijdende technologie verandert. Dankzij de versoepelde overheidsmaatregel kunnen we op jouw locatie kosteloos een speciale training uitvoeren: de 1-daagse training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden.

Heft in eigen hand

Voor 45-plusmedewerkers is dit hét moment om het heft in eigen hand te nemen en in beweging te komen. Want we zitten in een periode van grote verandering. Robotisering en digitalisering rukken op en dat merk je op het werk. De computer neemt taken uit handen, banen verdwijnen. Maar juist door de technologische revolutie ontstaan ook nieuwe banen. Bedreigingen worden kansen. Alleen: je moet daar wel oog voor hebben.

Speciale training voor leidinggevenden 

Leidinggevenden hebben de taak hun medewerkers te ondersteunen in hun verdere loopbaanontwikkeling. Ben je leidinggevende en geef je ook leiding aan medewerkers van 45 jaar en ouder? Volg dan bij ons de training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden. De training is gericht op de praktijk, duurt slechts 1 dag en we kunnen hem in veel gevallen kosteloos op jouw locatie uitvoeren.

Maak je medewerkers future proof

Tijdens deze training leer je hoe je je 45-plusmedewerkers in beweging krijgt. Je ontdekt hoe je bij hen een growth mindset aanboort, en hoe je ze inspireert stappen te zetten en door te groeien. Zo maak je je medewerkers future proof. Onze ervaren trainers reiken je alle relevante technieken en tools aan. De planning en uitvoering van de training stemmen we uiteraard met je af en snijden we, waar mogelijk, op maat. 

Fictief ontwikkelplan als voorbereiding

De training is gericht op de praktijk en dat begint al bij de voorbereiding. We leggen je een fictief ontwikkelplan van een medewerker voor. Hiermee ga je aan de slag. Je onderzoekt zijn ontwikkelmogelijkheden en formuleert de manier waarop je het plan gaat uitvoeren. Deze opdracht vormt de leidraad voor de trainingsdag. In het programma komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Waarom moeten je medewerkers zich ontwikkelen?
  • Hoe ondersteun je medewerkers bij hun ontwikkeling?
  • ​Hoe krijg je je medewerkers in beweging?
  • Hoe voer je een ontwikkelgesprek?

Meld je aan en ga snel van start

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Het betreft immers een tijdelijke regeling en we kunnen direct beginnen. We gaan graag snel met je in gesprek, ook over de voorwaarden. Vragen? Bel ons op 035 - 6 956 211 of stuur een mail naar incompany@bvo.nl.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant