Menu
BVO logo

Haal eruit wat erin zit met een HBO-trainingsprogramma

Competenties ontwikkelen, kennis verdiepen, expertise vertalen naar de werkvloer. En natuurlijk breed en flexibel inzetbaar zijn. Bij een trainingsprogramma op HBO-niveau komt veel kijken, maar dan héb je ook wat. Ken je voordelen.

Een HBO-trainingsprogramma opent deuren

Wie een training op HBO-niveau afrondt, laat zien wat hij of zij in huis heeft. Het zorgt voor het verbreden van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden. Het maakt je tot gesprekspartner op de werkvloer en opent deuren naar een waaier aan functies bij nóg meer bedrijven. Wil je nog een vervolgopleiding doen? Dan is dit diploma een bewijs van jouw werk- en denkniveau.

Wat doe je dan precies binnen zo’n programma?

Binnen een trainingsprogramma van Boertien Vergouwen Overduin ontwikkel je je competenties op HBO-niveau. Zo’n programma bestaat uit een combinatie van inspirerende kwaliteitstrainingen binnen een afgebakend onderwerp. Een trainingsprogramma biedt jou een slimme combinatie van twee of meer trainingen die elkaar aanvullen en versterken.
 
Elk programma sluit je af met een eindopdracht. Daarin blik je terug op de vaardigheden die je hebt opgedaan én maak je een concretiseringsslag naar jouw werkpraktijk. Dat levert je een diploma op waarmee je in aanmerking kunt komen voor vrijstelling in diverse HBO Bacheloropleidingen. Inderdaad, met een HBO-trainingsprogramma haal je eruit wat erin zit.  

Top 3 populaire HBO-trainingsprogramma’s

Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod HBO-trainingsprogramma’s. Hier alvast onze top 3 van populaire programma’s:

HBO Trainingsprogramma Startend Leidinggevende

Begin jij net met het aansturen van medewerkers? Dan is dit trainingsprogramma iets voor jou. Hierna beschik je namelijk over alle vaardigheden die je nodig hebt om succesvol leiding te geven aan een team of afdeling. Denk aan vaardigheden als effectief motiveren en natuurlijk aansturen.

HBO Trainingsprogramma Projectleiderschap

Ben jij steeds vaker verantwoordelijk voor projecten en wil je vaardigheden als plannen, communiceren en risico’s overzien verdiepen? Kies dan voor dit programma. Je gaat praktisch aan de slag om projecten effectief in banen te leiden en uitstekende resultaten te behalen.

HBO Trainingsprogramma Effectief Communiceren en Beïnvloeden

Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar voor je werk. Wil je graag de juiste gesprekstechnieken toepassen, leren hoe je verschillende communicatiestijlen toepast en anderen op positieve wijze beïnvloeden? Ga dan voor dit programma. 
 
Zit hier iets voor je bij? Schrijf je dan meteen in. Ben je op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons volledige aanbod HBO-trainingsprogramma’s en kies het programma dat bij je past.

Meer weten?

Heb je vragen over een van onze HBO-trainingsprogramma’s of wil je sparren over welk programma het beste aansluit bij jouw ambities? Neem dan gerust contact met ons op via info@bvo.nl of 035 – 6 956 200

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant