Menu
BVO logo

BVO Bites: jouw dagelijkse ontwikkel-reminder via WhatsApp

Tijdens een training leer je een heleboel. Je zit vol nieuwe kennis en vaardigheden en barst van de inspiratie. Dat wil je natuurlijk meteen toepassen in je werk. Maar daar wacht je overvolle mailbox, collega’s die niet verder kunnen zonder jouw input en je moet nog een presentatie voorbereiden. Het herhalen en toepassen van de lesstof schiet er snel bij in. En zo schuift je nieuwe kennis en enthousiasme langzaam naar de achtergrond. Daar bedachten we bij Boertien Vergouwen Overduin: BVO Bites. 

Wat is BVO Bites?

Met BVO Bites ontvang je vier weken lang elke dag een kort audiobericht via WhatsApp met de belangrijkste concepten uit je training. BVO Bites zijn de perfecte aanvulling op een training, want je kunt alle learnings meteen toepassen in de praktijk. 

In deze dagelijkse korte audio bites van 1 à 2 minuten hoor je de lesstof nog eens door middel van een tip of een oefening. Zo word je op een leuke manier gestimuleerd om de dingen die je geleerd hebt écht toe te passen in je dagelijks leven en werk.

Dankzij de bites zet je je kennis om naar gewoontes. Het effect: een groter leerrendement. Je luistert naar de bites op een moment dat jou uitkomt; in de auto, tijdens je lunchwandeling of terwijl je je tanden poetst. Gewoon via WhatsApp. Zo maak je zo veel mogelijk impact met je nieuwe kennis en vaardigheden!

BVO Bites in het kort:

  • Binnen handbereik
    Houd je nieuwe skills moeiteloos top-of-mind via WhatsApp, dat je waarschijnlijk toch al elke dag gebruikt
  • Verander kennis in gewoonten
    Pas kennis en skills direct toe door inspirerende oefeningen en reminders 
  • Houd je learnings vast
    Verhoog de impact van een training door de kracht van herhaling


De eerste deelnemers zijn positief!

De eerste deelnemers hebben BVO Bites geprobeerd en vinden het een mooie toevoeging aan hun training. Maar liefst 82% van de deelnemers geeft BVO Bites 4 of 5 sterren. Onze deelnemers geven aan dat ze het een fijne, korte samenvatting vinden van de training, waardoor de tips niet wegzakken. Ook blijft de stof beter bij dankzij de goede, direct toepasbare tips. En: 'Het is een ontspannen en leuke manier om de werkdag te beginnen!’

Benieuwd naar BVO Bites? Krijg een gratis proefweek.
Schrijf je in voor onze proefweek en ontdek wat Boertien Vergouwen Overduin te bieden heeft. Ontvang gratis één week lang elke dag een audiobite en leer nieuwe skills op het gebied van timemanagement, communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Gewoon via WhatsApp. Meld je nu aan. Je zit nergens aan vast en na deze gratis week heb je geen enkele verplichting.

Schrijf je in voor een gratis proefweek.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant