Menu
BVO logo

Alles kan beter. Ook jouw organisatie

Het is je vast niet ontgaan: bij Boertien Vergouwen Overduin denken we dat alles altijd beter kan. Leidinggeven, presenteren, communiceren… acteren of jongleren… je kunt het zo gek niet bedenken of het kan beter.

Dat denken we niet zomaar. We hebben het met eigen ogen gezien. Sinds 1975 hebben we in onze trainingen ervaren hoeveel beter mensen kunnen worden. Beter in taal, beter in coaching, beter in samenwerken…
 
En wat we ook uit ervaring kunnen zeggen: persoonlijke ontwikkeling van medewerkers draagt bij aan een betere organisatie. En daarmee aan betere resultaten. Investeer je in betere mensen, dan investeer je in een beter bedrijf.

Een betere organisatie?

Beter maatwerk, betere teamontwikkeling, beter management op het hoogste niveau… er is genoeg om beter in te worden. Ook voor jouw organisatie.

Ben je benieuwd wat wij daarbij kunnen betekenen? Kijk dan eens bij al onze trainingen en opleidingen of lees meer over onze maatwerkaanpak. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 035 – 2 005 215 of info@bvo.nl. We staan je graag te woord.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Maandag, 4 Maart, 2024, 12:22

Wat is strategisch leiderschap?

Leiders zoeken voortdurend naar manieren om hun leiderschap te versterken en hun organisaties naar een hoger niveau te tillen. Een benadering die steeds meer erkenning krijgt, is strategisch leiderschap. Maar wat houdt dit precies in? Hoe kunnen we het toepassen in onze werkpraktijk? In deze blog gaan we dieper in op strategisch leiderschap en de betekenis ervan. Ook lees je waar het verschil zit tussen ‘gewoon’ leiderschap en strategisch leiderschap. Tot slot lees je over welke eigenschappen een strategisch leider beschikt én krijg je tips om vandaag nog je leiderschap naar een hoger niveau te tillen. 
Lees verder