Nieuws

Enexis-medewerkers trainen voor de toekomst

Goed nieuws: we zijn in zee gegaan met Enexis! De netbeheerder, vorig jaar begonnen met een organisatiebreed verandertraject, biedt sinds kort twee van onze trainingen aan zo’n 4.000 medewerkers aan: Feedback Geven en Ontvangen en Het Moedige Gesprek.

Lees meer

Thema's: nieuws

Blended learning: de optimale mix van leervormen

Vroeger leerden we op school. In een klas. Uit een boek. Maar nu zijn er YouTube, LinkedIn en Wikipedia. Hoe organiseren we dat nu handig binnen bedrijven? Een pleidooi voor blended learning.

Lees meer

Thema's: nieuws

Trainees kraken AH-business case binnen 24 uur

Speciaal voor Albert Heijn/Ahold Delhaize ontwikkelden wij de AH-24 Game als onderdeel van een traineeship. Tijdens de game moeten de trainees een business case uit de praktijk zien op te lossen. Een levensechte voorbereiding op de managementcarrière die lonkt.

Lees meer

Thema's: nieuws

Maatwerktraining concernbreed accountmanagement

Concernbreed accountmanagement. De Gemeente Rotterdam is er in 2013 als eerste mee begonnen: accountmanagers van verschillende clusters vormen het aanspreekpunt voor belangrijke partners binnen de stad. Dat is een succes: de gemeente kan nu beter en sneller aansluiten bij hun behoeften en houdt meer tijd over voor  belangrijke zaken als werkgelegenheid. Om de accountmanagers te ondersteunen bij het invullen van deze nieuwe commerciële rol in het publieke domein, ontwikkelden wij in co-creatie met de gemeente een totaal nieuwe, dus echt unieke maatwerktraining.

Lees meer

Thema's: nieuws

Nieuw aanbod Carrière en Mobiliteit

Banen veranderen, banen verdwijnen. Daarom is het belangrijk dat mensen gericht blijven werken aan hun duurzame inzetbaarheid. Daar helpen wij graag bij. Met een splinternieuw aanbod aan trainingen op het gebied van Carrière en Mobiliteit.

Lees meer

Thema's: nieuws

Egyptische senior bankers oefenen leiderschap op Zandvoortse strand

Wat betekent leiderschap voor jou? 22 high potentials van de Egyptian Banking Institute (EBI) vlogen naar Nederland om de verschillende antwoorden op die vraag te onderzoeken. Wij zorgden voor een leerervaring à la Expeditie Robinson.

Lees meer

Thema's: nieuws

''Tussen de klant en mij ontstaat vaak partnerschap. Daar ben ik trots op''

De dag begon als zo veel andere, met een training in Rotterdam. Maar ineens kwam directeur Frans van Kreuningen binnen. Enorme bos bloemen, brede glimlach. “Ik snapte er even helemaal niks van,” zegt trainer Wim van Hout, “maar toen iedereen begon te klappen, viel het kwartje. Inderdaad ja, ‘onze eigen’ Wim is genomineerd voor de NOBTRA-verkiezing Trainer van het Jaar. Lees meer

Thema's: nieuws

Eigenaar van je eigen leerproces

In de wijken van Rotterdam, daar gebeurt het. Bewoners, winkelverenigingen, sportclubs, maar ook collega’s binnen de gemeente: sinds de opheffing van het deelgemeentebestel in 2014 moeten ze allemaal samenwerken om de wijken aantrekkelijker te maken. Gebiedsnetwerkers spelen daarbij een belangrijke rol. In samenwerking met de gemeente Rotterdam ondersteunen wij, Boertien Vergouwen Overduin, hun professionele ontwikkeling met een bijzonder leertraject. Lees meer

Thema's: nieuws

Echte leiders blijven nieuwsgierig

Geen theoretische verhalen, wel veel doorleefde verhalen over ambitie, dromen en daadkracht. Die vullen op 4 juni het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht, waar leiders van vandaag en morgen elkaar ontmoeten voor Meet the Leaders 2018. De aanwezige young professionals van Jong Rabo beoordeelden het event na afloop gemiddeld met 8,8. Een impressie van een succesvolle avond.

Lees meer

Thema's: nieuws

Neuroplasticiteit

Ons brein is enorm flexibel: het vormt zich naar de manier waarop je het gebruikt. Zo is bijvoorbeeld de hippocampus van Londense taxichauffeurs sterker ontwikkeld dan die van buschauffeurs uit dezelfde stad. De taxichauffeurs doen namelijk een groter beroep op hun oriëntatievermogen. En wat je activeert, ontwikkelt zich steeds meer.

Lees meer

Thema's: nieuws


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren